Şirinevlere gitme şansı varsa, konum paylaşayım.
Burada bir ayakkabı tamircisi var. Botlarımı tamir ettirmiştim. Motosiklet sırt çantasının kayışlarınıda burada kısalttırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
Şu harita linkinde konumu var.
Gitmişken Efsane giyimede uğra. Belki yelek, pantolon ihtiyacı varsa temin etme şansı olur.
Asıl satış mağazaları arka sokakta. Ayakkabı tamircisine 50 adım mesafede.
.
.
https://www.google.com/maps/place/%C...9!4d28.8450862
Bazı avmlerde lostra olan yerleri deneyebilirsiniz ? Ayakkabı tamir ediyorlar. Motoru park edip avm giriş yaptığımda genelde eksili katlarda görüyorum dükkanlarını. Biraz tuzlu yapabilirler haberiniz olsun.
Hayattan bu kadar kopuk mu yaşıyoruz yoksa İstanbul o kadar zengin ki artık ayakkabıları tamir ettirmeyip tüketim çılgınlığında mı yaşıyor ki ayakkabı tamircisi kalmadı?
Hasanpaşa Motomax da bir lostra önermişti. İşçiliği baya iyiymiş, ama biraz daha pahalıymış diğer taraflardan. Kontrol edebilirsiniz.
Bu gondugunuz ayakkabi ben aldigimda 350 liraydi 350 liralik ayakkabida file degistirmek icin kimse lostra lostra gezmez .o uyduruk bot suan 1200 lira olmus maasimiz ayni duzeyde artmadigi icin mecburen ariyorum.Kaliteli bir ayakkabi alsam surekli tabiki lostraya giderim ama 350 liralik ayakkabi tamirine 200 lira verirmisiniz? ben de vermiyordum.Ayrica sokak arasindaki ayakkabicilarin cogu file degistirme ,teknik malzeme tamiri yapmiyor.Kaliteli is yapan adami bulmak icin tecrubelilerden yardim istiyorum ve bunda bir sorun oldugunu da dusunmuyorum.
Sefaköy Armoniparkta, baş parmağın yırttığı spor ayakkabıyı tamir ettirdim.
70 lira aldı. İnce işçilik yapmış ben beğendim.
İnşallah uygun fiyata düzgün iş yapan biri bulursunuz. Benim hayatımı geçirdiğim tüm mahallelerde kunduracı var. (Bizim nesil kunduracı der tamir yapan yere, lostra daha çok boya yapılan yerdir ama onlar da tamir yapar tabi...)
Bu arada yenisi 1200 iken 200'e tamir ettirebiliyorsanız çok da kılı kırk yarmayın, tamir ettirin yani. Ekonomik / matematik olarak mantıklı çünkü, diğer alternatif 1200 vermek iken. Değil mi?
Efsane Giyimde pantolon 850 liraymış.
Diz ve kalçada koruma varmış.
Anadolu yakasında Acıbademde çok iyi bir esnaf ayakkabı tamircisi var eğer istersen konumunu paylaşabilirim. bizim bir çok ayakkabımızı kurtardı ve toparladı.
tekeriniz yere sağlam bassın...
Üsküdar, Acıbadem, Badem Kundura Zeki usta acıbademdeki iyi esnaflardan diye biliyorum zaten mahallenin eski yerlileri bilirler orayı. çanta vesaire de tamir ediyor. baya marka ve pahalı ürünleride tamire getiriyorlar. kefil olamam ama ustanın işçiliği iyidir. hatta ben burayı ararken bir yaşlı hanım abla yandaki dükkandaki arkadaşı ile beraber birisi mahallede başka yere taşınırsa diğeride onun yanına taşınıyor demişti ama bilmiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)