Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hızı ve gideceğim yeri yazıp

REKLAM ALANI

Varacağım yere ne zaman varacağımı gösteren site var mıdır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı motoloto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    telefondan konumu açıyorsun ve gitmek istediğin yerin konumunu "google maps" uygulamasından seçiyorsun ve "yol tarifi" seçeneğini seçince sana kaç km olduğunu ve ne kadar süreceğini yazıyor... tabi dikkat et orada "toplu taşıma", "yaya" ve "taksi" olarak 3 seçenek var... hangisini seçersen ona göre trafik hızlarını ve trafik yoğunluğunu hesaplayarak sana gideceğin süreyi yazıyor...

telefonun ios ise nasıl yapılacağını bilmiyorum... android ise dediğim gibi "google maps" yeterli.

edit: saatte 100 km hızla giden bir araç 1 saatte 100 km yol gider... yarım saatte 50 km gider, 15 dakikada 25 km gider...
    saatte 1453 km hızla giden bir araç 8 dakikada 193,7333333333333 km yol gider... yol = hız bölü zaman... hız = yol bölü zamanmıydı öyle bir şeyler.. matematiğinizi geliştirin kardeşim. beyin bedava, atın hafızaya dursun, lazım olur.
    Mr.wind ve espresso bunu beğendiler.

Motosikleti
    domicik 400 ug
    https://apps.apple.com/au/app/speed-...or/id449448784

kullanmadım.
    anahtar kelime "calculate the time with given speed and km"

ingilizce arap ingilizcesidir. amaç niyete ulaşmaktır.

edit: paralıymış. neyse gerek yok burayı kullan
    https://www.omnicalculator.com/everyday-life/speed

aslında klasik bir matematik ama uğraşmak istenmiyorsa buyursun
    dundanbiri bunu beğendi.

tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    telefondan konumu açıyorsun ve gitmek istediğin yerin konumunu "google maps" uygulamasından seçiyorsun ve "yol tarifi" seçeneğini seçince sana kaç km olduğunu ve ne kadar süreceğini yazıyor... tabi dikkat et orada "toplu taşıma", "yaya" ve "taksi" olarak 3 seçenek var... hangisini seçersen ona göre trafik hızlarını ve trafik yoğunluğunu hesaplayarak sana gideceğin süreyi yazıyor...

telefonun ios ise nasıl yapılacağını bilmiyorum... android ise dediğim gibi "google maps" yeterli.

edit: saatte 100 km hızla giden bir araç 1 saatte 100 km yol gider... yarım saatte 50 km gider, 15 dakikada 25 km gider...
    saatte 1453 km hızla giden bir araç 8 dakikada 193,7333333333333 km yol gider... yol = hız bölü zaman... hız = yol bölü zamanmıydı öyle bir şeyler.. matematiğinizi geliştirin kardeşim. beyin bedava, atın hafızaya dursun, lazım olur.
    400 km yolu 100 km hızla 4 saatte gidemezsin bu dediğin dümdüz yol için geçerli gerçek hayatta trafiğin durumu yokuşlar virajlar vs bir sürü sıkala var

Motosikleti
    domicik 400 ug
    Alıntı tecrube0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    400 km yolu 100 km hızla 4 saatte gidemezsin bu dediğin dümdüz yol için geçerli gerçek hayatta trafiğin durumu yokuşlar virajlar vs bir sürü sıkala var
    aslında dümdüz yol için de geçerli değil. elbet öyle ya da böyle 100km altına düşücez veya bazen çıkıcaz. (ortalama 100km demek lazım) ben mesela 100km yolda 5-6 kez mola verip işemek zorunda kaldım. alet edavat çok fazla depo ile iç içe olunca hep böyle tuvalete gidesim geliyor benim.

Motosikleti
    symphony200
    Alıntı motoloto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla yandex navigasyon bende hic sekmeden dogru gosteriyor. Neden hizi da ayrica yazmak istiyorsunu peki?

HRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GD 250R'dı Artık pert :(
    Navigasyona gitmek istediğin yeri yazıyorsun. Mesafesine bakıyorsun örnek: 250km daha sonra ortalama seyredeceğin hıza bölüyorsun.

X Km yolu V hızda t zamanda gidersin. Basitçe x km/Vort km/h = t h(saat)

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    sen beni tanımıyorsun kardeşim, ben giderim... 400 km yolu saatte 100 km hız ile 2 saatte bile yaparım yani sen beni bilmiyorsun. gerekirse zamanı bükerek yine saati dakikasına tuttururum... ben insan gibi sürmüyorum, ben hayvan gibi motor sürerim, kanırtarak sürerim makineyi. tepem atarsa 1. viteste tek teker ile bitiririm o yolu. hayvan gibi motor severim ben.

tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Alıntı HRider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Navigasyona gitmek istediğin yeri yazıyorsun. Mesafesine bakıyorsun örnek: 250km daha sonra ortalama seyredeceğin hıza bölüyorsun.

X Km yolu V hızda t zamanda gidersin. Basitçe x km/Vort km/h = t h(saat)
    Zaten google navigasyon gideceğin yere ne zaman varacaağını hızına göre hesaplayıp yazıyor sana ekstra bir çabaya gerek yok.

HRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GD 250R'dı Artık pert :(
    Zaten google navigasyon gideceğin yere ne zaman varacaağını hızına göre hesaplayıp yazıyor sana ekstra bir çabaya gerek yok.
    Güzelim, yasal hız limitlerine göre hesaplıyor google onu.

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen beni tanımıyorsun kardeşim, ben giderim... 400 km yolu saatte 100 km hız ile 2 saatte bile yaparım yani sen beni bilmiyorsun. gerekirse zamanı bükerek yine saati dakikasına tuttururum... ben insan gibi sürmüyorum, ben hayvan gibi motor sürerim, kanırtarak sürerim makineyi. tepem atarsa 1. viteste tek teker ile bitiririm o yolu. hayvan gibi motor severim ben.
    ...

Motosikleti
    falcon flash 100
    Taksicilik yaptığım sıralar google maps'i kullanıyordum. İstanbul içinde dakika bazında doğru gösteriyordu. Tavsiye ederim.
    espresso bunu beğendi.

DickName - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    joshua ve espresso bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)