Sıfır Superlight 125 / 2. El Superlight 200
Reklamlar
-
Merhaba,
Sıfır superlight 125 almayı düşünüyorum. İlk motorum olacak chopper motor tarzını sevdiğim için bu motorla başlamayı düşündüm. Fakat aklımda 2 soru var. Şimdi superlight serisinin 200 lük olanı artık üretilmiyor anladığım kadarıyla en son 2018 modeli var (yanlış hatırlıyor olabilirim son gördüğüm model bu) 2. el piyasası 40 bin civarı ve motorlar hep 2016 , 2015 civarı motor için sıfırlarında 10 yıl kullanım ömrü biçiliyor ve gene aynı şekilde 150-200 CC arasındaki motorlar için 50 bin km ömür diyorlar (söylenti). 125 lik sıfır almak kozmetik açısından bana daha mantıklı geliyor hemde 0 olduğundan KM derdi olmayacak fakat hem fiyatı hemde motor hacminin yüksek olmasından 200'lük almak istiyorum İstanbul ve çok nadir olsa istanbul çevresi uzun yol gideceğim. Çoğunlukla işe gidip gelirken gezerken kullanacağım. Yokuşlu bir yerde oturuyorum motor 170 kilo bende hafif biri değilim 80 kilo üstüyüm benle beraber 125 lik motora sahip superlight yokuş çıkabilir mi?
Sorularımı saygı çerçevesi içerisinde cevaplarsanız sevinirim. Bu arada fiyat aralığı çok yükselmeden model öneriside alabilirim.
Reklamlar
-
Öncelikle hayırlı olsun
10 yıl kullanım ömrü ancak japon makinelerde olur
Hor kullanırsan çinliyi 10bin de bile bloğu eline alabilirsin
İlk motor olacağı için elbet düşecek, yatacak bu yüzden 2. el olması tercih sebebi olmalı kanımca
En azından İstanbul çevresi için daha rahat kullanım sunar ve düşse de devrilse de o kadar can yakmaz
Yokuşlu yeri motor elbet çıkar 1. viteste bile olsa
Olay 170 kiloyu dengede tutmakta biter
-
f0cus adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun
10 yıl kullanım ömrü ancak japon makinelerde olur
Hor kullanırsan çinliyi 10bin de bile bloğu eline alabilirsin
İlk motor olacağı için elbet düşecek, yatacak bu yüzden 2. el olması tercih sebebi olmalı kanımca
En azından İstanbul çevresi için daha rahat kullanım sunar ve düşse de devrilse de o kadar can yakmaz
Yokuşlu yeri motor elbet çıkar 1. viteste bile olsa
Olay 170 kiloyu dengede tutmakta biter
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim. 2. el olarak piyasaları birbirlerine yakın anladığım kadarıyla motora temiz bakmakla kullanım ömrü bi o kadar orantılı oluyor. 2. el tercihimi hem yüksek motor olduğu için 200 lük olandan kullanıcam o zaman daha yeni başladığım için ekipman biraz yoracak beni ama onuda bir şekilde hallederim artık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)