Suzuki Avenis 125 ve Address 125
Reklamlar
-
Suzuki ülkemize iki yeni scooter modeli getiriyormuş.
İki modelinde düşük yakıt tüketimi olduğu belirtilmiş şimdilik.
Avenis 125'nin tipini şahsen beğenmedim.
Address modelinin de görüntüsünü bir hayli değiştirmişler.
0 KM motosiklet bulunamayan şu günlerde hayırlı olsun diyelim.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Reklamlar
-
Nerde o eski Adress’in sivri hatları? Maalesef Suzuki baya demode kaldı. Günümüzün isteklerine uyum sağlayamadı.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Nerde o eski Adress’in sivri hatları? Maalesef Suzuki baya demode kaldı. Günümüzün isteklerine uyum sağlayamadı.
Address modelini 1 yıl kullanmıştım ve çok memnundum.
Suzuki gibi kaliteli motosiklet yapan bir markadan daha güzel modeller beklerdim.
-
Address kaçtan satılır acaba?
-
İki modelinde sele altı bagaj kapasitesi büyük gibi görünüyor. Yakıt tüketim değeri palavra değilse çok iyi. Aydınlatmaları da güzel sanırım(led). Suzuki güzel skuter yapmıştır da esas mesele o değil. Parasızlık insanları Çin mallarına doğru iteklerken nasıl bir fiyata gelecek bu güzel skuterler.
-
Rks Freccia modeli var. Hiçbir şey yapamıyorsan, kopyala ve blok koyup sat. Tasarım onayını nasıl aldığını merak ettim doğrusu.
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
İki modelinde sele altı bagaj kapasitesi büyük gibi görünüyor. Yakıt tüketim değeri palavra değilse çok iyi. Aydınlatmaları da güzel sanırım(led). Suzuki güzel skuter yapmıştır da esas mesele o değil. Parasızlık insanları Çin mallarına doğru iteklerken nasıl bir fiyata gelecek bu güzel skuterler.
Address 110 için full kask sığan tek küçük scooter deniyordu ilk çıktığında. Niyetliydim denemiştim de AGV sığmıyordu mesela çenesi sağolsun. Arai sığıyordu =)
-
Önemli olan fiyatlandırması Gelse ne olur alamadıktan sonra...
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
-
Eski adress in gozunu seveyim,
14`` jantlari ve genis bagaji bile satinalma sebebiydi.
Bu yeni kasanin ve diger modelin jantlar 10 ve 12`` olmasi dezavantaj.
-
Adress ailecek ilk motorumuzdu 5 sene önce, yenisini sevmedim tipi arada kalmış ne vespalar gibi nostaljik ne eskisi gibi dinamik
-
Avensis 125 Oldukça yakışıklı buldum. Sıraya girdim bakalım beklemedeyim.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Eski adress in gözünü seveyim,
14`` jantları ve geniş bagajı bile satin alma sebebiydi.
Bu yeni kasanın ve diğer modelin jantlar 10 ve 12`` olması dezavantaj.
Gösterge paneli genişmiş işte. 19 inç lastik ve HD kask fotoğrafı sığıyor demek ki.
-
Yuvarlak hatlı klasik görünümlü scooteler her zaman kalıcı olur. hırçın keskin hatlı olanlar ise çok satar ama piyasadan çabuk kaybolur. modial 125zn tarzı mesela o yıllardan kalan tek çinli gibi. ayrıca ben istanbul da ilk kasa pcx125 neredeyse göremiyorum, nereden bu scooterlar
-
Jantı mı küçültmüşler? Niye ki?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)