Beyfendi bakın farkettim ki idrak edemediğiniz için uzun ve açıklayıcı olmaya çalışıcam sizin için. Öncelikle kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilim ama şunu söylemem gerekirse bu platformda cogu arkadaşımıza yardımcı olmak adına yorumlarınızı gördüm, bana karşı bu tavrınız beni şaşırttı acıkcası, anlam veremedim. Ama sizin anlam vermeniz için şöyle söyliyeyim; benim adım nazlı 22 yaşında bir kadınım ve 3-4 yıldır biriktirdiğim paramı yatırıcam ve doğal olarak paramın bosuna gitmesini istemem herşeyi en dibine kadar araştırmaya calısıyorum, sorum saçma olabilir, belki size farklı gelebilir cünkü siz cogu bilgiye sahipsiniz, size saçma gelen ve kesin al-satçılık yapıyordur dedirttiren soru aslında benim bu konu da bilinçsiz olmam ve bilinçlenmeye çalışmamla alakalı. Motor camiasına dair bilgim olmadıgından kafam da binbir çeşit soru var, örneklemek gerekirse bugün r25mi alsam daha iyi olur diye düşünürken ya da 250sr mı alsam ya gibi bir çok düşünce..
Bunun sebebi tabi ki hem zarar etmemekte olucak bütün paramı yatırıcam neredeyse ama asıl olay oda değil kötü motor almamak veya bana sorun cıkartcak motor almamak.. bundan önce de rs200ve 250sr hakkında sormuştum, bu yazılanlardan sonra r25 den vazgeçtim ama gönlüm en cok 250srdan yana ama rs200daha uygun diye onu da düşünüyorum. Ben erkek olsaydım belki çevremde olabilirdi motorcu arkadaşlarım ama bildiğiniz üzere kadınlar erkekler kadar yaygın motor kullanmıyor, çevremde kimse yok buna dair. Bu yapıcı konuşmanız çok çirkin ayrıca! Uslübunuzdan hiç bahsetmiyorum bile! Ben de sizin hakkınız da artık egolu,üsten bakan bir insan olarak düşünüyorum, ama düşünce işte sadece anlatabildim mi? Öyle olmayabilirsiniz nasıl ki ben al-satçı değilsem?
teşekkürler, daha yazardım ama uzatmaya gerek yok,yetme felan gibi kelimeler kullanmayacagım ben sizin gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------
Çok teşekkürederim,tek amacım bilgi almaktı ve vazgeçtim r25 almaktan rs200ve 250sr arasındayım, ama insanların ön yargısı bitmez, burası bilgi platformu al-satçı varsa bile bilgisini verirsin gider, laf söylemek kime kalmış? Bilgi vermek istemeyen de vermez
aşşağıda arkadaşa açıkladım uzunca durumu umarım bu sefer anlar