İzmir Ekipman Satan Yerler
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar.
Yarın Allah'ın izniyle İzmir'e kayınvalidemin yanına gideceğiz ailecek.
Gitmişken de eşime motorsiklet için full ekipman alalım diyoruz.
Eldiven, ayakkabı, ceket, pantalon, kask, intercom, kamera.
Marka olarak Rev'it, Dainese ve Shoei motorsiklet ekipmanı satan bildiğiniz ve önerebileceğiniz yerler var mı?
Reklamlar
-
Kahramanlar'a giderseniz, fuarın arkası tüm mağazalar o civarda.
-
Kasım38 adlı üyeden alıntı
Kahramanlar'a giderseniz, fuarın arkası tüm mağazalar o civarda.
Haritalara yazdığımda Konak tarafı çıkıyor doğru mudur hocam?
-
Metehan48 adlı üyeden alıntı
Haritalara yazdığımda Konak tarafı çıkıyor doğru mudur hocam?
o tarafa gelmeden az evvel. tam fuarın arka taraflarına konuşlanmış oluyor.
bir tane magazayı bul orada satıs yapan, haritalardan bak. zaten hepsi aynı düzlemde.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Kahramanlar,Moto Göçmen,Mustafa Dinamit İzmir'de benim gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim biri.Kendisi de motorcu olduğundan işi iyi bilir,dürüst adamdır.Bir şey alacağım zaman önce ona giderim,bilgi alırım,bir sürü şey aldım,hiç pişman olmadım.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
o tarafa gelmeden az evvel. tam fuarın arka taraflarına konuşlanmış oluyor.
bir tane magazayı bul orada satıs yapan, haritalardan bak. zaten hepsi aynı düzlemde.
Teşekkür ederim hocam, tam olarak yerini saptadım haritalardan, konumla giderim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:39 ----------
mehmettayfur adlı üyeden alıntı
Kahramanlar,Moto Göçmen,Mustafa Dinamit İzmir'de benim gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim biri.Kendisi de motorcu olduğundan işi iyi bilir,dürüst adamdır.Bir şey alacağım zaman önce ona giderim,bilgi alırım,bir sürü şey aldım,hiç pişman olmadım.
Teşekkür ederim hocam, ilk uğrayacağımız yer burası olacak. Gönlümüze göre buluruz inş.
-
Metehan48 adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim hocam, tam olarak yerini saptadım haritalardan, konumla giderim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:39 ----------
Teşekkür ederim hocam, ilk uğrayacağımız yer burası olacak. Gönlümüze göre buluruz inş.
motorcu göçmen e gidin..Ünal bey e Adımı söyleyin fiyatta da yardımcı olacaktır..
-
mehmettayfur adlı üyeden alıntı
Levent motoru da ekleyelim
-
Ben Burak21'den alışveriş yapmıştım, orayı da tavsiye ederim Kahramanlar'da. Bir sürü dükkan var o çevrede. Motosiklet açısından Kadıköy Eğitim Mah.'nin İzmir karşılığı oluyor gibi...
-
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Kısmetse yarın gidip ismi geçen yerlerin hepsine uğrayacağız.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Kısmetse yarın gidip ismi geçen yerlerin hepsine uğrayacağız.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
Durt mağazası var, internetteki fiyatlara bakıp bi ugrayabilirsiniz. aynı fiyatlar oluyor.
ben yazlık mont almıstım oradan cok uyguna.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
Durt mağazası var, internetteki fiyatlara bakıp bi ugrayabilirsiniz. aynı fiyatlar oluyor.
ben yazlık mont almıstım oradan cok uyguna.
Teşekkür ederim hocam, ekipmanları dizdik komple gezdik orda, kazasız belasız kullanmak dileğiyle.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)