hayatta tercihler kişiyi bağlar, neye göre ve kime göre mantık? ben 55 bin liraya 2007 model gsr 600 aldım geçen hafta, 51 binde idi ve benim sürmemle 52 bin km oldu km si... ağır hasarlı ve masraflı... tabi muayenesi yoktu ve yaptırıp ertesi gün satış verdi arkadaş... motor o şekilde muayeneden nasıl geçti bilmiyorum ve çok merak ediyorum gerçekten... muayene esnasında görmek isterdim doğrusu. muayene istasyonu çalışanını tehdit mi etti ne yaptı :D
bir de şu var ki hayatın kendisi ne kadar mantıklı? ben bir şey istiyorsam ve gücüm var ise gider elde ederim... bak şimdi video linki koyacağım; videodaki savaş uçaklarını Türkiye'nin ekonomisi olarak düşün. o kadar hızlı şekilde batıyor ki ve millet battığımızı fark edemiyor çünkü ekonomimizin batma hızı ses hızını geçmiş durumda ve millet anlayamıyor tam olarak... sonik patlamadan sonra şaaak edecek millete, tabi şu anda ufaktan etmeye başlamış durumda, işte o sonik patlama olmadan önce ben motorumu aldım, artık diğer almak isteyenler kararlarını vermek için acele etmeliler, çünkü iyiye gidiş yok dünya genelinde bile.
edit: 300 lira kazancım var günlük, suzukiye bindiğim gün 100 lirası yakıta gidiyor, bende mantık böyle şu aralar, sadece işe suzuki ile gidip gelmek için kazancımın 3 te birini veriyorum iyi mi. benim için mantıklı ve yapıyorum şu anda.
mantık arama kafayı yersin günü kurtarmaya bak
Gerçekten çok güzel bilgi paylaşımları ve ironiler dönmüş. Bakalım yılbaşından sonra fiyatları nasıl göreceğiz
Pulsar konusuna 04.10.21 de fiyatı 32,410 TL diye şikayet etmişim, baktım bunun sonu gelmiyor 3-4 ay önce 47 bin'e 2016'sını aldım, gözlerim yaşlı o zaman almadığım için o kadar pişmanım ki anlatamam, hayatımda bu kadar koyan bir pişmanlığım hiç olmamıştı...
Aşklar biter yollar bitmez dedim, ne aşk bitti ne de yollar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)