1 Ekim Motosiklet kazası - Yardım
Reklamlar
-
Çok sevdiğimiz arkadaşımız Dinçer Dinç motosikleti ile sürüş halindeyken bir aracın çarpması sonucu kaza geçirip vefat etti. kardeşinin notunu buraya paylaşıyorum belki yardımcı olacak birisi çıkar:
"1 ekim 2022 cumartesi günü saat 13.00 sularında ağabeyim Dinçer Dinç motosikleti ile Kurtköy bağlantı yolunu takiben home city alışveriş merkezi önünde bir sürücünün çarpması sonucu vefat etti. Olay günü orada bulunan ve şahitlik edebilecek görgü tanıkları aramaktayız."
o gün ordan geçip kazayı gören varsa lütfen ulaşırsa çok seviniriz.
Reklamlar
-
Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır diliyorum
-
gerçekten çok üzücü bir durum, içim parçalanıyor böyle üzücü haberleri duyunca, giden kurtuluyor hocam, kalanlara sabır diliyorum.
çarpan sürücünün vicdanı yokmuş, umarım bulunur ve cezasını çeker.
bu forumu takip eden kişiler ve onların çevrelerinin denk gelme ihtimali çok düşük, ama var... attığınız foto görünmüyor, fotoyu tekrar atın.
-
AVM'ye yakinda dis kameralari vardir, AVM'nin onundeki otoparkinin kamerasi da vardir.
Gorsel de suydu gordugum kadari ile.
Eksisozluk'te de baslik var, arkadas kendi acmis sanirim.
-
Allah rahmet eylesin.
Kazadır ne zaman olacağı belli olmaz deriz ama kaçmak nedir yahu?
İnşallah en kısa sürede bulunur ve gerekeni yaparlar.
-
Allah rahmet eylesin, gerçekten çok üzücü böyle haberler okumak. Motosikletle ölümlü kazalar sanki artmaya başladı, herkesin trafikte sürerken ekstra temkinli olması ve gereksiz risklerden olabildiğince kaçınması lazım. Sonuçta söz konusu olan motosikletimiz değil hayatımız ve geride bırakacak olduklarımız.
-
Henüz 34 yaşındaydı, ufak çocuğu vardı.. Kahrolduk.. Bir ihtimal belki duyan gören, bir bilgisi olan vardır diye umut ederek açtım konuyu.
-
Allah rahmet eylesin inşallah sebeb olanlar bulunur
-
Allah rahmet eylesin cok uzucu gercekten:(
-
-
Super Moderator
Allah rahmet eylesin çok üzücü genç yaşta birinin hemde bu şekilde aramızdan ayrılması
Allah ailesine sevenlerine sabırlar versin
kaçan şerefsiz bulunsa bile ceza beklemeyin arkadaşlar örnekler o kadar çok ki
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin. FB.da yöneticiliğini yaptığım motor gruplarında konuyu paylaştım, inşallah gören eden birileri vardır.
-
Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabırlar diliyorum. Umarım en yakın zamanda adalet yerini bulur.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin. FB.da yöneticiliğini yaptığım motor gruplarında konuyu paylaştım, inşallah gören eden birileri vardır.
Çok teşekkür ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)