KTM Duke 390 motosiklet yıllık bakım ücreti
Reklamlar
-
selamlar motosikletim kilometreyi doldurmamış olsada yıllık bakım için ışık yakınca istanbul anadolu yakasındaki yetkili servisten bilgi almak için aradım. bana servis ücretinin 1500tl olduğunu söylediler. biraz vurgun yemiş durumdayım sizlerinde fikirlerini almak için ve ktm sahiplerinin yetkili servis bakımları adına aklında bir fiyat bandı oluşması için başlığı açtım. sağlıklı günler dilerim.
Reklamlar
-
1500 TL içinde yağ ve filtre değişimi harici neler dahil? Belki adamların verdiği fiyat uygun da olabilir.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
1500 TL içinde yağ ve filtre değişimi harici neler dahil? Belki adamların verdiği fiyat uygun da olabilir.
yağ, filtre zincir temizliği dedi. özel bir şey yok paket içeriğinde. genel rutin bakım.
tekeriniz yere sağlam bassın...
-
AleniDesais adlı üyeden alıntı
yağ, filtre zincir temizliği dedi. özel bir şey yok paket içeriğinde. genel rutin bakım.
o zaman bence de pahalı
-
tommygun adlı üyeden alıntı
o zaman bence de pahalı
garanti sıkıntısı olmasa kendim yapmak daha mantıklı geliyor.
tekeriniz yere sağlam bassın...
-
Yamaha'da da benzer fiyatlar var.
Bir de yağ değişimi için gidip fren diskleri falan de değişince çok oluyor.
En son servise gittiğimde 4500 lira fatura çıkmıştı.
-
-
Normal pahalı bulan neyini pahalı buldu anlamadım resmî servis neticede orjinal parça kullanacak yan sanayi değil bilmiyorum ktm de sistem varmı vardır diye düşünüyorum varsa plakanı sisteme giricek yapılan bakımı işliycek bugün Çin malı markaların bile resmî servisine götürsen 300-500 dışarıya göre fazla veriyorsun ..
Avantajı nedir satarken resmî servis bakımlı araç her zaman dışarda ustada yada özel serviste bakım görmüş motora göre hem daha değerli hemde daha hızlı elden çıkar motor temiz ise blok işlem görmemişse dahada akranlarına oranla pahalıya gider diğer taraftan avantajın 500 tl en fazla cebine para kalması sana kalmış ..
-
1500 lira ücret normal bence. bende yazın vardı 390, aynı fiyata yaptırmıştım, zam yapmamışlar.
-
sadece yağ değişcekse 1.7 litre 15w50 motul 450 tl + filtre 100 + işcilik 100 = 650 ye yaptırdım ben başka serviste
-
motosiklet alacak para yokta bu fiyatları duyunca insan motosiklet almaktan bir adım daha uzaklaşıyor
-
2013 yılından beri yağ-filtre bakım-değişimlerini kendim yapıyorum. Ödeyeceğimiz paradan daha da önemlisi içimizin rahat olması. Şu anda tamircide yaptırmak zorunda olduğum işlerde içim rahat olamıyor ne yazık ki. Çünkü seyrediyorum ve görüyorum. Şişirme işçilik ödediğim paradan daha çok dokunuyor.
-
1500 tl ktm için bedava, ben geçen sene kawasaki servisine verdim o parayı sadece yağ ve filtre bu sene kaça katladı kimbilir.
-
Mevcut şartlarda pahalı diye bir şey kalmadı. Düşük gelir var sadece.
-
Yetkili servise götürmek zorunda değilsiniz. Fabrikanın istediğini yaptığınız sürece garantiden çıkmaz. Örneğin 10w40 bilmem ne yağı diyorsa onu koydurun faturasını alın faturada yazsın 10w40 koyduk diye yeter..
Sanki yetkili servis dışında yapılırsa garanti dışına çıkılırmış gibi bir düşünce var. Servislerde bunu kullanıyor.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Yetkili servise götürmek zorunda değilsiniz. Fabrikanın istediğini yaptığınız sürece garantiden çıkmaz. Örneğin 10w40 bilmem ne yağı diyorsa onu koydurun faturasını alın faturada yazsın 10w40 koyduk diye yeter..
Sanki yetkili servis dışında yapılırsa garanti dışına çıkılırmış gibi bir düşünce var. Servislerde bunu kullanıyor.
Garanti belgesine her servise girdiğinde servis kaşesi basılır onu dışardaki usta nasıl hallediyor en önemlisi şu anda pek çok markada merkezi yazılım sistemleri var yani İstanbul’da resmî serviste motor bakıma girse bir sonraki bakıma Antalya dalki servisde dahi girse orda ekranda motorun bütün bakım geçmişi yapılanlar çıkıyor .. tabi her markada olmaya bilir aöa ktm gibi bir markada yüksek ihtimal vardır ..
-
Disarda yag degistirken onemli nokta alt yag tapasini sikmak.cok sikarsan contasi ezilip kirilir.baska da sorun yok
-
DickName adlı üyeden alıntı
bu hesaba göre çıkışta motul c2 yi de alırım sonuçta 1 kutu sıkılmıyo
-
OnixsyS adlı üyeden alıntı
bu hesaba göre
çıkışta motul c2 yi de alırım sonuçta 1 kutu sıkılmıyo
Onlar da hesaba Motul C1 Zincir Temizleme Spreyi 125 TL eklerler ödeşirsiniz. Sonuçta temizlemeden yağlanmıyor.
-
Rks 189 cc motosiklet için 485 tl olarak söyledi. Vida kontrolü, yağ değişimi ıvır zıvır. Birşey değişmeyecek. Bu tutarlar çinliler için bile yüksek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler