Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

GYM(SPOR SALONU) VE KASK

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Spor sonrası terlemenin herhangi bir balaklava veya buff ile geçiştirilebileceğini sanmıyorum.
    Mümkün olduğunca spordan sonra zaman geçirip kafanın kendine gelmesini beklemeni öneririm ben. Bir kere bile balaklavasız kask takmadım, lakin sanırım ben de güzel terliyorum, bir boka yaramıyor gibi hissediyorum bazen.
    (Mutlaka yarıyor tabii ama güzel tere de çok faydası yok demek istedim.)

Bu arada derinlemesine kask (ve eldiven) temizliğinde beyaz sirke de kullanın. Kokusunu çıkarmak falan biraz su israfına yol açacak ama vucüt tuzlarını çatır çatır en güzel çözen arkadaş kendisidir. Kask 2 defa yıkadım (2016-2022 ömründe) eldiven her sene yıkıyorum. Beyaz sirke, dalin, su. Ama sürekli yıkamak hakkaten gözümde büyüdü düşününce.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Boş vaktin çok herhalde ne diyeyim? Buff takmak 5sn. İç astar sök yıka kurut tak 30dk olsa 360 kere buff takmaya bedel, günde sabah akşam iki kere motora binsen 6 ay yapar. Uğraşamam ben o kadar. Yaptım zamanında vazgeçtim, hataymış...

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boş vaktin çok herhalde ne diyeyim? Buff takmak 5sn. İç astar sök yıka kurut tak 30dk olsa 360 kere buff takmaya bedel, günde sabah akşam iki kere motora binsen 6 ay yapar. Uğraşamam ben o kadar. Yaptım zamanında vazgeçtim, hataymış...
    buff alacak param yok diyeceğim ama var, kaç para bir buff? kışlık montum yok, mont alırken bir de buff alayım. hem daha sexy gösterir belki...

Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buff alacak param yok diyeceğim ama var, kaç para bir buff? kışlık montum yok, mont alırken bir de buff alayım. hem daha sexy gösterir belki...
    Kullandıklarıma para vermedim, ya aldığım ürünlerin yanında eşantiyon geldi, ya hediye edildi vs. Baktım da trendyol'da 35₺'den başlayan fiyatlarla çeşitler var. Mont alacaksan iki tane beğen mağazanın hediyesi olsun.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler