Test motoru açmayı düşünüyorlar mı bayiler? En son Honda Türkiye "test motoru mu o ne" modundaydı, bayiler inisiyatif alıyordu.
Test motoru açmayı düşünüyorlar mı bayiler? En son Honda Türkiye "test motoru mu o ne" modundaydı, bayiler inisiyatif alıyordu.
Ne kadar saçma Youtuber varsa hepsine denetmişler motoru. Her geçen gün sermayeden yana dötünü dönen Adventure İstanbul kanalının videosu tam skandal. R1250Gs harici hiç bir motoru sallamayan, o motoru bile 120 üstü hızlarda kullanamayan Yıldıray bile deli gibi övmüş motoru.
Herkese merhabalar,
Salı günü aldığım CB750 Hornet’imle henüz 200 km kadar yol yaptım. Önceki motorum Dominar 400’dü. Cüsse olarak Dominarla hemen hemen aynı diyebilirim amaaa kıvraklık ve gücü dibine kadar hissediyorsunuz. Özelliklerini biliyorsunuz bahsetmeme gerek yok sanırım. Bi arkadaşımız rüzgar yiyor demiş. Naked motor rüzgarı yer tabi ki abi. Honda Road Sync uygulamasıyla motoru eşleştirdim. Apple music, navigasyon, gelen çağrı, gelen mesaj gibi şeyleri motorun ekranında görebiliyorum. Beygir gücü, tork ve motor frenine dair 3 kademeli ayarları yapabiliyorsunuz. Benim gördüğüm tek bir eksik var. Selesi dominardan biraz daha sert 😅😂 konfor sele alıcaz büyük ihtimalle. Henüz quickshifter taktırmadım ama o kadar seri ki gerçekten qs istiyor alet.
Sorularınız vs olursa cevaplarım arkadaşlar.
Çok dikkatli bakmadım da ben sancho kolacan falan gördüm. Bana test motoru vermelerini soruyorum.
KTM'den geçen haftalarda motor aldık, test motoru yoktu. 390 ADV
Triumph'a da geçen sene gittik yaz civarı, Street Triple test motoru sorduk yok dediler Korlas'ta.
-
Eğer test motoru açacak bir bayi varsa şöyle 40-45dk kadar kullanarak özellikler merak ettiğim elektronikleri ve performans sürüşündeki huyunu suyunu bir görmek istiyorum. Hatta Youtube'a video da yaparım güzel olur da, 3 takipçili kanala 1 saat motor verecek bayi var mı Honda'da onu bilmiyorum. Duyan olursa DM
Doğru düzgün karşılaştırma hâlâ yok. Fiyata bakınca Honda'nın direk MT07'yi hedef aldığı açık. Soru, Honda'nın bu motosikleti bu fiyata üretmek için ne kadar taviz verdiği. Kabul edilebilir seviyedeyse Yamaha'nın çalışması gerekecek.
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Yoo sadece onlarda yok
Yani test sürüş günü yapıyorlar da bu mesela bir ara GB'nin yaptığı gibi Ekip Akademi sürüş alanında falansa yine anlamsız oluyor. Şu an baktığımda sadece influencer'lara çalışmışlar gibi görünüyor, bakalım ayrı bir etkinlik falan bir şeyler yapacaklar mı. Cidden merak ediyorum (hem ne yapacaklarını hem motoru :D )
youtube.com/@bisuruyorum
Hocam hayırlı olsun, ben de bugün teslim aldım. Daha önce İzmir yükselişte kısa bir test yapma şansım olmuştu. Bugün motoru alıp eve gelirken ayak peglerinde ve elciklerde hafif bir titreşim hissettim. Test sürüşünde bunları anlayamamıştım. Sizin motorunuzda da aynı mı durum. Titreşim konusunda ne düşünüyorsunuz...
Sizede hayırlı olsun. Titreşim makul seviyede var evet, hangi motordan geçtiğinizde önemli, ben çok daha titreşimli ve güçlü çift silindir ve vtwin motorlar kullandım dolayısıyla kaymak gibi bana göre. 1000 km rodajından sonra o ciddi manada düşecektir göreceksiniz. Husqvarna Nuda 900 sahibi olmuş birisi olarak, ona çok benzeyen bir güç yapısı var ki o çok çok kuvvetli bir çift silindirdi. 100 km'yi devirdim ufak ufak gazlamalara başladım performansı müthiş. Dediğim gibi tek gördüğüm sıkıntı rüzgar dengesi. Maalesef Japonlar hala ekonomik sebeplerden ötürü Avrupalılar gibi naked motorlarda bu dengeyi yapamıyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
Bu motosiklet Hondanın dişine kan değdirmiş, çok net söyleyeyim. MT07 bu motosiklet itibarıyla koltuğunu kaybetmiştir. Bide geleceğe dönük bir tahminde bulunayım. Hondanın Aprilia'nın zamansız yapıp tutturamadığı şeyleri becerme gibi bir olayı var. Aprilia Shiver 750 ve 900 diyorum. Çok yakında çift silindir 900-950cc'lik 100-120 hp aralığında torklu bir MT9 rakibi gelirse şaşırmayın...
Vay canina..kimlerr kimlerle beraber yaaaa.
En buyuk avrupacilardan green arrow da japon a dönmüss.
Simdiden 4-5 kisi oldu galiba..
Eee dedik arkadaslar,anlattik bunlari.neyse,cok iyi motor gule gule binin.
Dostum selamlar, ben rahatsız edici bir titreşim hissetmiyorum. Tabi ben rodajda olduğum için rain modda sürüyorum belki onun da etkisi vardır. Rodajdan sonra daha da yumuşatacaktır titreşimler diye tahmin ediyorum. Amaaaaa alet çok fenaaaaa! 😂😂😂😂 yüzümde pis bi sırıtışla sürüyorum hep 😏😏😏
işte bu.
Kağıt üzerindeki bilgiler, yutuberların inceleme/reklam şeyleri ya da teknik özelikler falan hiç önemli değil. Sürerken insanın yüzünde oluşan sırıtış önemli. Hangi motor olduğunun hiç önemi yok, sürerken o pis sırıtışı sağlıyorsa süperdir, alemin en kral motorudur.
Sıfır alıp kullandığım motosikletlerden edindiğim izlenim o ki titreşim azalmıyor ama biz uyum sağlıyoruz. Birincisi alışıyoruz, eskisi kadar rahatsız etmiyor. İkincisi, titreşimin olduğu devirleri kullanmıyoruz, çabuk geçiyoruz.
7 sene oldu heralde mt07 yi bir türlü koltuğundan indiremediler. Hep koltuktayken üstüne oturdular olmadı..
Bakalım bu sefer Honda başarabilecek mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)