Motoru kendileride beğenmedi demek ki. Bu kadar hızlı değiştirdiklerine göre... Boklamak değil gerçekten maşa kötü
Motoru kendileride beğenmedi demek ki. Bu kadar hızlı değiştirdiklerine göre... Boklamak değil gerçekten maşa kötü
İngiliscem pek iyi değil ama gerçekten bu kadar da olmaz yani. Kesin torpil var bu yazıda...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
Değişen far tasarımı. En çok eleştiri alan (benim de içime pek sinmeyen) kısım. Yenisi de ağım şahım olmamış. 1000 Hornet'le biraz daha uyumlu hale getirip, belli bir tasarım bütünlüğü hedeflemiş gibiler. Ama o da hemen eleştiri yağmuruna tutulmuş zaten. Her yenilik mutlaka ama mutlaka bir yadsıma ile karşılaşır. Çok normal. Sonra alışılır, eski tasarım demode kabul edilir.
Maşada değişiklik yapmadıklarına göre, o konuda aksiyon alınacak kadar bir problem yok. Ha, daha estetik yapılabilir miydi? Kesinlikle. Neden yapmadıkları fiyat/performans ile ilgili bir durum. Bu forum haricinde de bu konuya takılanı pek görmedim.
şu an için bana göre REZALET ötesi bir kafa tasarımı olmuş.kafayı almışlar tost makinasında basmışlar çok orantısız alakasız olmuş.sanki kendim başka bir motorun kafasını takmışım gibi olmuş.buda eskisi bariz güzelmiş lan bizimki
şahtı şahbaz oldu, bu nasıl tasarım mübarek..
Honda'yı Hintliler satın almış, kafa tasarımından onu anladım. Adeta bir RTR 200 mübarek. Eskisi bence de daha güzel. KTM'in son ucubeleri bile bundan daha güzel.
hornet1000e benzetmeye çalışmaları mantıklı ama olmayıncada olmuyor neden zorladılar onu çözemedim.şu kafayı çizen adam 1 gece yapmadıysa adam değilim.alel acele olduğu baya baya belli.kötümü valla kötü ama sevenide olur tabi bizzat görmek lazım.bu motor hiç fotojenik bir model değil.
zaten bu ne kadar çirkin ulan diyorken daha çirkinini yapmak cesaret ister. tebrikler honda
Harley ya da KTM gibi marka olarak kendi gelistirdikleri orijinal bir dizaynı bütün modellere yaymak isteseler anlarım.
Ama Hornet 1000 düpedüz 10 yıllık Kawasaki kopyası. Ona benzetmeye çalışmalarının bir mantığı yok bence.
Onun yerine tüm modellerine balkon demiri arka maşa koysalar olur bak. Görünce "a bu kesin Honda" deriz
Honda baktı Bmw yeni Gs in mok gibi farıyla çok ses getirdi biz daha kötüsünü yapalım bizi konuşsunlar demis olabilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)