Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314

Honda Hornet 750

Motovento
    REKLAM ALANI
    Alpbatur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1600 GTL
    Motoru kendileride beğenmedi demek ki. Bu kadar hızlı değiştirdiklerine göre... Boklamak değil gerçekten maşa kötü

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Alıntı Kramer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    we’re expecting it to remain an excellent value bike

ulan resmen editore para yedirmiş Honda. allah belanı versin matt robinson.
    komuterden hallice motor diyemiyor tabii.

nerden buluyorlar bu vasat insanları.ahh bizim killing olacaktıkiiii orda editor.ingilicesi de cok iyi hem rahatlıkla yapardı bu işi.
    İngiliscem pek iyi değil ama gerçekten bu kadar da olmaz yani. Kesin torpil var bu yazıda...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

Alıntı Alpbatur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru kendileride beğenmedi demek ki. Bu kadar hızlı değiştirdiklerine göre... Boklamak değil gerçekten maşa kötü
    Değişen far tasarımı. En çok eleştiri alan (benim de içime pek sinmeyen) kısım. Yenisi de ağım şahım olmamış. 1000 Hornet'le biraz daha uyumlu hale getirip, belli bir tasarım bütünlüğü hedeflemiş gibiler. Ama o da hemen eleştiri yağmuruna tutulmuş zaten. Her yenilik mutlaka ama mutlaka bir yadsıma ile karşılaşır. Çok normal. Sonra alışılır, eski tasarım demode kabul edilir.

Maşada değişiklik yapmadıklarına göre, o konuda aksiyon alınacak kadar bir problem yok. Ha, daha estetik yapılabilir miydi? Kesinlikle. Neden yapmadıkları fiyat/performans ile ilgili bir durum. Bu forum haricinde de bu konuya takılanı pek görmedim.

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Punctum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok vasat bir girizgah oldu Haşmet. Formdan düşüyorsun
    Hemen duzeltiyorum:

Honda "güvenilir, hesaplı, iş gören" araç profiliyle uyumlu olarak bundan böyle bilimum beyaz eşya mağazalarında satışa sunulacakmış.

KTM de galeriler yerine direk sanayide satışa sunulacakmış diye duydum ama net bir bilgi yok henüz.

Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hemen duzeltiyorum:

Honda "güvenilir, hesaplı, iş gören" araç profiliyle uyumlu olarak bundan böyle bilimum beyaz eşya mağazalarında satışa sunulacakmış.

KTM de galeriler yerine direk sanayide satışa sunulacakmış diye duydum ama net bir bilgi yok henüz.
    Acele ediyorsun

İyice düşünün, takım çalışması yapın, ortak bir metinde buluşup daha kapsamlı bir boklamayla forumu şenlendirin. Araya mutlaka İngilizce bir şeyler serpiştirin. Bu haliyle çok kolay lokmasınız yav

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5

şu an için bana göre REZALET ötesi bir kafa tasarımı olmuş.kafayı almışlar tost makinasında basmışlar çok orantısız alakasız olmuş.sanki kendim başka bir motorun kafasını takmışım gibi olmuş.buda eskisi bariz güzelmiş lan bizimki

Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://cdn.visordown.com/styles/img...?itok=lsNAzVTk
    şu an için bana göre REZALET ötesi bir kafa tasarımı olmuş.kafayı almışlar tost makinasında basmışlar çok orantısız alakasız olmuş.sanki kendim başka bir motorun kafasını takmışım gibi olmuş.buda eskisi bariz güzelmiş lan bizimki
    https://www.datocms-assets.com/11992...o=format&w=800
    Bütüncül yaklaşmış Honda. Kafa dizaynıyla arka maşayı uyumlu hâle getirmiş.

Harbiden de eskisi daha güzel. Çok ilginç.
    tarzan rıfkı bunu beğendi.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    şahtı şahbaz oldu, bu nasıl tasarım mübarek..

Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Honda'yı Hintliler satın almış, kafa tasarımından onu anladım. Adeta bir RTR 200 mübarek. Eskisi bence de daha güzel. KTM'in son ucubeleri bile bundan daha güzel.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    hornet1000e benzetmeye çalışmaları mantıklı ama olmayıncada olmuyor neden zorladılar onu çözemedim.şu kafayı çizen adam 1 gece yapmadıysa adam değilim.alel acele olduğu baya baya belli.kötümü valla kötü ama sevenide olur tabi bizzat görmek lazım.bu motor hiç fotojenik bir model değil.

Yobaaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRK 502X
    zaten bu ne kadar çirkin ulan diyorken daha çirkinini yapmak cesaret ister. tebrikler honda

Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hornet1000e benzetmeye çalışmaları mantıklı
    Harley ya da KTM gibi marka olarak kendi gelistirdikleri orijinal bir dizaynı bütün modellere yaymak isteseler anlarım.

Ama Hornet 1000 düpedüz 10 yıllık Kawasaki kopyası. Ona benzetmeye çalışmalarının bir mantığı yok bence.

Onun yerine tüm modellerine balkon demiri arka maşa koysalar olur bak. Görünce "a bu kesin Honda" deriz

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW1200GS/PiaggioMedley/SymNHX125-Jet14
    Honda baktı Bmw yeni Gs in mok gibi farıyla çok ses getirdi biz daha kötüsünü yapalım bizi konuşsunlar demis olabilir
    espresso bunu beğendi.

REKLAM ALANI
14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)