Benim siyah Hornet için topcase bakıyorum. GP kompozit çanta demirim var. Çanta tavsiyesi olan var mı? Bütçe problem değil maksat at şeyine kelebek gibi durmasın motora yakışsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Dostum, tankpadleri yanlış yapıştırmışlar :(
klozet güzel oluyor cidden bu arada evet tank pad 1 tanesi ters olmuş ama çokta sıkıntı değil.bu arada bende dün komple depoyu ppf ile kaplattım ekrana koruyucuda taktım gp tank pad almıştım ufak boylu onuda koydum şekli şemali değişti motorun.başarabilirsem fotosunu ekliyim bende
Dün hornet ile deneme sürüşü yaptım,gerçekten çok beğendim.MT7 de kullanmıştım ama hornet başka bir dünya.
Güç,tork,fren,amörtisör,denge her açıdan müthiş olmuş.
Ama aynı bloğa sahip transalp ile arasında bu kadar fiyat farkı olmamalıydı.
Doğru yapıştırmışlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------
Doğrusu öyle...yanlış olsaydı çoktan söktürtmüştüm onlara
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
Amortisör kötü diyolar Bir de şase falan çok dandik, hemen esniyormuş birkaç mikron MT07'den eh işte hallice ama bir Avrupa'lı gibi de değil yani...
Amortisör kötü diyolar Bir de şase falan çok dandik, hemen esniyormuş birkaç mikron MT07'den eh işte hallice ama bir Avrupa'lı gibi de değil yani...[/QUOTE]
O birkaç mikronluk esneme high level ( üst düzey ) sürücüler yada kendini öyle zannedenler için çok önemli hocam
Tabii canım...zaten Avrupa'lı ile yan yana bile getirmiyoruz utancımızdan. Japonlar kendi arasında didişip duruyor işte. Avrupalı birkaç level üstte...(bak yaa ben de İngilizce yazdım, Avrupalı'dan konuşunca bile insanın tavrı hafif değişiyor, süreni düşünemiyorum valla).
esnemeden dolayı mıdır bilmiyorum, ancak benim gidon hafif sağa doğru esnemiş sanırım, çünkü uzun far da sağa doğru kaymış.
çok hafif derecede, belki çoğu hissetmez ama ben hissediyorum. bunu servise götürsem gidonu söküp taksalar yine de düzelmezse nasıl bir yol izleyebilirim acaba?
[QUOTE=Punctum;4777199]Doğru yapıştırmışlar
https://i.hizliresim.com/ip5kguz.JPG[COLOR="Silver"][QUOTE]
Doğrusu bu ama siz bilirsiniz. Küçük parça malafatın değdiği kısım için. Yetkili servis yapıştırdı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
Şu çanta da iyiymiş.
[IMG][/IMG]
[QUOTE=KILINC;4777356][QUOTE=Punctum;4777199]Doğru yapıştırmışlar
https://i.hizliresim.com/ip5kguz.JPG[COLOR="Silver"]Benimkini de satın alırken yetkili servis yapıştırdı zaten. Hem orijinal aksesuar kataloğunda, hem de aşağıdaki videonun 1:04 dakikasında görebileceğiniz gibi, Honda benimkinde olduğu gibi bir yapıştırma önermiş.
Doğrusu bu ama siz bilirsiniz. Küçük parça malafatın değdiği kısım için. Yetkili servis yapıştırdı.
https://www.youtube.com/watch?v=0rsomrIJAHE
Neyse, pek önemli bir durum değil. İkisi de doğru diyelim artık...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)