Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Hornet 750

Motovento
    REKLAM ALANI
    Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Güzel oldu yav...

Guven, Cyan, yarım akıllı ve 6 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KILINC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet
    Benim siyah Hornet için topcase bakıyorum. GP kompozit çanta demirim var. Çanta tavsiyesi olan var mı? Bütçe problem değil maksat at şeyine kelebek gibi durmasın motora yakışsın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------

Dostum, tankpadleri yanlış yapıştırmışlar :(

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    klozet güzel oluyor cidden bu arada evet tank pad 1 tanesi ters olmuş ama çokta sıkıntı değil.bu arada bende dün komple depoyu ppf ile kaplattım ekrana koruyucuda taktım gp tank pad almıştım ufak boylu onuda koydum şekli şemali değişti motorun.başarabilirsem fotosunu ekliyim bende

Dün hornet ile deneme sürüşü yaptım,gerçekten çok beğendim.MT7 de kullanmıştım ama hornet başka bir dünya.
    Güç,tork,fren,amörtisör,denge her açıdan müthiş olmuş.
    Ama aynı bloğa sahip transalp ile arasında bu kadar fiyat farkı olmamalıydı.

Motosikleti
    Alıntı KILINC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]Dostum, tankpadleri yanlış yapıştırmışlar :(
    Doğru yapıştırmışlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------

Alıntı tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    klozet güzel oluyor cidden bu arada evet tank pad 1 tanesi ters olmuş ama çokta sıkıntı değil.bu arada bende dün komple depoyu ppf ile kaplattım ekrana koruyucuda taktım gp tank pad almıştım ufak boylu onuda koydum şekli şemali değişti motorun.başarabilirsem fotosunu ekliyim bende
    Doğrusu öyle...yanlış olsaydı çoktan söktürtmüştüm onlara

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------

Alıntı blueway2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün hornet ile deneme sürüşü yaptım,gerçekten çok beğendim.MT7 de kullanmıştım ama hornet başka bir dünya.
    Güç,tork,fren,amörtisör,denge her açıdan müthiş olmuş.
    Ama aynı bloğa sahip transalp ile arasında bu kadar fiyat farkı olmamalıydı.
    Amortisör kötü diyolar Bir de şase falan çok dandik, hemen esniyormuş birkaç mikron MT07'den eh işte hallice ama bir Avrupa'lı gibi de değil yani...
    tarzan rıfkı bunu beğendi.

Alıntı Punctum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğru yapıştırmışlar

https://i.hizliresim.com/ip5kguz.JPG

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------

Doğrusu öyle...yanlış olsaydı çoktan söktürtmüştüm onlara

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------

Amortisör kötü diyolar Bir de şase falan çok dandik, hemen esniyormuş birkaç mikron MT07'den eh işte hallice ama bir Avrupa'lı gibi de değil yani...
    Avrupalı gibi olmasada,mt7 gibide değil baya baya hallice.Ciddi fark var mt7 ile arasında her açıdan.
    İyi bir yol arkadaşınız varsa hiçbir yol uzak değildir.

Alpbatur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1600 GTL
    Amortisör kötü diyolar Bir de şase falan çok dandik, hemen esniyormuş birkaç mikron MT07'den eh işte hallice ama bir Avrupa'lı gibi de değil yani...[/QUOTE]

O birkaç mikronluk esneme high level ( üst düzey ) sürücüler yada kendini öyle zannedenler için çok önemli hocam
    Punctum ve BvB bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı blueway2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Avrupalı gibi olmasada,mt7 gibide değil baya baya hallice.Ciddi fark var mt7 ile arasında her açıdan.
    Tabii canım...zaten Avrupa'lı ile yan yana bile getirmiyoruz utancımızdan. Japonlar kendi arasında didişip duruyor işte. Avrupalı birkaç level üstte...(bak yaa ben de İngilizce yazdım, Avrupalı'dan konuşunca bile insanın tavrı hafif değişiyor, süreni düşünemiyorum valla).
    espresso bunu beğendi.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    esnemeden dolayı mıdır bilmiyorum, ancak benim gidon hafif sağa doğru esnemiş sanırım, çünkü uzun far da sağa doğru kaymış.
    çok hafif derecede, belki çoğu hissetmez ama ben hissediyorum. bunu servise götürsem gidonu söküp taksalar yine de düzelmezse nasıl bir yol izleyebilirim acaba?

Motosikleti
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    esnemeden dolayı mıdır bilmiyorum, ancak benim gidon hafif sağa doğru esnemiş sanırım, çünkü uzun far da sağa doğru kaymış.
    çok hafif derecede, belki çoğu hissetmez ama ben hissediyorum. bunu servise götürsem gidonu söküp taksalar yine de düzelmezse nasıl bir yol izleyebilirim acaba?
    Çukura falan mı girdiniz? Yada farkında olmadan motoru bir yere mi sürttünüz? Gidon esnemez. Olsa olsa terazisi kaymıştır. Serviste düzeltirler.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Kırmızı ve Siyah kadar birbirine bu kadar yakışan renk yok. Çok güzel motor.
    Punctum bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kırmızı ve Siyah kadar birbirine bu kadar yakışan renk yok. Çok güzel motor.
    Teşekkür ederim. Bakımı biraz daha zor ve özenli kullanılması gereken bir renk ama özellikle Hornet'e çok yakıştığını düşünüyorum. Motoru daha büyük, daha ağır, daha havalı gösteriyor bence. Hatta daha güzel Selamlar.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Çukura falan mı girdiniz? Yada farkında olmadan motoru bir yere mi sürttünüz? Gidon esnemez. Olsa olsa terazisi kaymıştır. Serviste düzeltirler.
    yok hocam herhangi bir düşürme vs yok, montaj hatası sanırım, 1000 bakımı yapılırken servise söylemiş arkadaş ama bakmayı unutmuşlar, kalmış öyle. geçen ay aldım ben de servise gitmeye fırsatım olmadı bi türlü.

Motosikleti
    yok hocam herhangi bir düşürme vs yok, montaj hatası sanırım, 1000 bakımı yapılırken servise söylemiş arkadaş ama bakmayı unutmuşlar, kalmış öyle. geçen ay aldım ben de servise gitmeye fırsatım olmadı bi türlü.
    Motoru serviste satışa hazır hale getirirken yapılan bir hatadır. Düzeltirler...

KILINC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet
    [QUOTE=Punctum;4777199]Doğru yapıştırmışlar

https://i.hizliresim.com/ip5kguz.JPG[COLOR="Silver"][QUOTE]

Doğrusu bu ama siz bilirsiniz. Küçük parça malafatın değdiği kısım için. Yetkili servis yapıştırdı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

Şu çanta da iyiymiş.

[IMG][/IMG]

Motosikleti
    [QUOTE=KILINC;4777356][QUOTE=Punctum;4777199]Doğru yapıştırmışlar

https://i.hizliresim.com/ip5kguz.JPG[COLOR="Silver"]

Doğrusu bu ama siz bilirsiniz. Küçük parça malafatın değdiği kısım için. Yetkili servis yapıştırdı.
    Benimkini de satın alırken yetkili servis yapıştırdı zaten. Hem orijinal aksesuar kataloğunda, hem de aşağıdaki videonun 1:04 dakikasında görebileceğiniz gibi, Honda benimkinde olduğu gibi bir yapıştırma önermiş.

https://www.youtube.com/watch?v=0rsomrIJAHE

Neyse, pek önemli bir durum değil. İkisi de doğru diyelim artık...

Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    ...Neyse, pek önemli bir durum değil. İkisi de doğru diyelim artık...
    Bana katalog görselindeki daha doğruymuş gibi geldi; malafatın orada depoyu çizecek bir şey olmaz çünkü. Depoyu çizecek şeyler bel seviyesinin üstünde olur.
    Punctum bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana katalog görselindeki daha doğruymuş gibi geldi; malafatın orada depoyu çizecek bir şey olmaz çünkü. Depoyu çizecek şeyler bel seviyesinin üstünde olur.
    ceketin fermuarı çiziyor hocam.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    ceketin fermuarı çiziyor hocam.
    Evet ama anatomi gereği otururken fermuar pelvis bölgesinde olamıyor, yukarı karnınıza doğru kayar uzun montla bile.
    Punctum bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet ama anatomi gereği otururken fermuar pelvis bölgesinde olamıyor, yukarı karnınıza doğru kayar uzun montla bile.
    hocam hırka falan giyiyorum ceketin altına, onun fermuarı en dibe kadar değiyor.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)