Bende böyle düşünüyorum, parçayı bulamayıp kullanamadıktan sonra cok iyi olmasının anlamı kalmıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------
Güzel yorumun için teşekkürederim pulsar kullanmış biri olarak yorum yapman cok hos, bende sikayet varda sikayetleri okudum henüz cok taze sikayetlerde var cidden motorunu alamayanlar ve parça bulamayanlarla dolu, satış yaptıktan sonra alıcıyı umursamıyorlar daha cok kötü ne yazık
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
Söylediğin gibi yapmakta mantıklı evet.
Kullanıcı kitlesi olarak baktığımda bajaj markadan daha cok memnuniyet gördüm ama cf moto icin aynı şeyi söyleyemiyceğim:( ekonomide dediğin gibi önemli oldugu icin bi tık daha bajaja yönelim sağladık
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
Bir de sorum olucaktı ns almanda ki sebep naked sevdiğiniz için mi yoksa grenaj sebebinden ötürü felan mı? Bende rs düşünüyorum tipi hosuma gidiyor ama önerilerde düşürürsen grenaj masrafı cok cıkar diyolar korkmadım değil açıkcası:D