Çene açılır kask, yarım kask önermiyoruz
Bu videoyu izleyiniz daha iyi bir kask seçimi için.
https://www.youtube.com/watch?v=W0hfP6-y2yE
Drd'de Tucano Urbanolar var. Onlara da bakabilirsin. Ben de açık kask bakıyordum beğendim onları. 3 farklı modeli var.
Yılbaşından önce alayım diyorum çünkü Ocak 1'de ne olacağı belli değil.
2022'de ne değişti bilmiyorum hatta aradaki sürede 256 kere de değiştirmiş olabilirler, ama ben 2012'de anlaşmalı boşanırken bir şey ödemedim.
Ayrıca çene açılır kask da güzel bir konfor sunuyor gibi görünse de, mottom şu: Ben istediğimde açılıyorsa, ben istemeden de açılır.
Bir de ben çene açılır kask taksam habire yolda sigara içmeye başlarım, gerenk yok.
Ha kişi alacağım diyorsa benim vazgeçireceğim yok elbette, ama kask güvenliği konusu heralde ekipman sağlamlığı konusunda en gri, en neidüğü belirsiz alan. SHARP'taki yıldızlara göre sort ederseniz bayağı bir sıkıntı var, ne de sertifikasyon sistemleri arasında doğru düzgün bir kıyaslama yapabilme şansı var. Şu kask bunlar kadar güvenli, bu ondan daha güvenli demek mümkün değil.
Marka kim? Nasıl yönetiliyor veya ortakları kim?
Model benim sürüş alışkanlıklarıma uygun mu?
Konforlu mu?
Bunlara bakıp tamamen subjektif şekilde karar alabiliyoruz anca.
Elbette sertifikasız kask alırım demek değil bu. Kafama takacaksam, SNELL, ECE22.05 ya da 06. FIM. Bu üçünden birinden sertifika almış olması lazım. Sadece DOT'u olan bir kask takmam.
Niye kimse schuberth markasını hiç yazmamış e1 modeli çok hoşuma gidiyor aslında ama arada kalmış bir kask gibi o yüzden denk getirebilirsem c5 pro almayı düşünüyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)