Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Telefon tutucu ??

Motovento
    REKLAM ALANI
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iPhone yaşlı telefonu görüşüm doğrulandı bir kez daha. Kapalı ekosistem, özelleştirilme sınırlı, bozması zor, kullanımı kolay. At cebe, tin tin tin bastonla yürü gez. İçindeki donanım ne olursa olsun, zengin ve yaşlı işi.
    iphone telefonu olarak kapalı bir sistem üretici ne verdiyse onu kullanmak amaçlı. android cihazlar biraz daha aslında telefon değil de bilgisayar olduğunu hissettiriyor. Aslında hepsinin içlerindeki işlem gücü 90'larda ufff keşke param yetse alsam dediğimiz bilgisayarlardan kat kat fazla.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Onu diyorum işte. Aman telefonu kurcalarsam bozar mıyım diye endişelenen yaşlılar için biçilmiş kaftan iPhone. Dört dörtlük dede telefonu.
    espresso bunu beğendi.

AleniDesais - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Primavera150 - CBR650R
    merhaba daha yeni bu konuda sıkıntı yaşadım. şehir içinde hiçbir sıkıntı olmayan iPhone 8 telefonum istanbul-iznik arası yoldan sonra sürekli stabilazör dengesi kaydığı için sallanır durumda. fotoğraf çekemiyorum. ama iPhone 8 ve benzeri tek kameralılarda telefonu açıp stabilazör motorun arkasına mıknatıs yapıştırıp çözüyorlar. öyle yaptıracağım. zaten güçlü bir mıknatıs yaklaştırınca bir süreliğine düzeliyor.

BayMaellard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio (2024)
    Z250Sl ile 10.000 km civarında yol yaptım hepsinde de Iphone 13 telefonum X şeklinde lastikli tutucuda takılıydı. Telefonda hasar yok ama artık benim kuruntum var.
    sodalimon bunu beğendi.

AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aşağıdaki telefon gözlü çanta bisiklete de oluyor. Bugün denedim. Mis gibi oldu. Telefon, ıvır zıvır koymak için ideal.

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)