Çok geçmiş olsun, Bu aralar benim üzerimde de bir şeyler var son iki üç günde çok fazla kaza atlattığım oldu özellikle bir servisci denilen minnoş çocuğu sol şeritten sağ sokağa girmeye çalışmasıyla kendimi sokağa girerken buldum ve sokağın içinde 20 metre daha üzerime sürmeye devam etti fark ettiğinde bilin bakalım ne yaptı ? sinyalini yaktı el kol yaptı kaçtı daha üzerime kırmaya başlamasından itibaren kornaya asılmıştım sağar kulağıda duymuyor
Bir diğeride dün dayının biri arkadan korna çalıyor acelesi var heralde dedim ( sağ şeritteyim) yolun sağına çekildim geçmedi biraz ilerledim yol ayrımı var biri O-3 ve TEM'e bağlanıyor birisi de 212 AVM yoluna bu dayı soldan gelip sağ kaldırıma kadar sıkıştırdı beni ve tekrar sola girdi ışıklarda arkamda ki araçlardan biri gelip o seni niye sıkıştırdı dedi inan bende bilmiyorum dedim.
Bu olaylardan bir hafta öncede refleksi ölmüş gözleri görmeyen bir dayı direkt kafadan çarpmıştı bana lastiğe vurdu sadece fakat benim toplar sıkışmıştı bir defa indim ufak bi ağrı çektim dayı bana yalandan hareketler yapma felan dedi yanında karısı vardı o tuttu tamam teyze bırak Allahından bul dedim devam ettim.
Bu aralar bizi de birşeyler bekliyor ama hayırlısıyla gelsin bakalım