Kıskanç
Hadi bakalım. Sonunda sende zehri aldın
İyi tercih. Güzel gezi.
Peki sen neredesin
Gitmediysen, Silivri Motosikletçiler anıtı.
Sahilde, büfede karnını doyurur, kahve-çay içer dönersin.
Hafta sonu epey motorlu uğrar..
Daha önce Youtube da Fatih Özsoy'un seytan bu cadı filminde görmüştüm.Aklimdan çıkmış burası notumu aldım
Bende bi başkasından görmüştüm Taraklı'yı Herkes gezdiği yeri paylaşırsa demekki bir başkasına ilham oluyormuş. Güzel gezmissin.
Bu pazarda Edirne turu yapıcam kısmetse, ve sezonu kapatmayı düşünüyorum.
Bu arada bende 24mm Canon kullanıyorum, ama 100D modelini, senin 650'nin %30 küçültülmüş frame hali. Böyle günübirlik seyahatlar icin birebir bi makine. FAkat güneşli çekimler icin bi ND filtre tavsiye ederim.
Herkes paylassa gerçekten güzel olur.simdi olmasa bile baharda gidilir biz gidemesek bile başkaları yararlanir en azından.
Benim lens pancake olarak geciyor seyahatlerde yanima aliyorum.ufak olmasinin avantaji oluyor motosikletle tasirken bi yere carparmi diye aklim kalmiyor nd uv filtresi hatta kaynak cami hepsi mevcut ) olabildigince az esya almaya calisiyorum yanima ama
Yanında fotoğraf makinası taşımaya üşenmeyenleri takdir ediyorum. Cep telefonu ile bile foto çekmeye üşeniyorum, aklıma bile gelmiyor.
En son uzun gezi diye Tomygun ile Çatalca - Çilingöz gezisi yapmıştık, ikimizin de foto çekmek pek aklımıza gelmemişti. Gürcan yanımızda olaydı o geziden de bir sürü foto ve güzel bir yazı çıkardı. Naaptık, gittik, gördük, güzel yermiş dedik, dönüşte köfte yedik, köfteler de güzeldi bak.
Pulsar 160 da şekil motor haa,tekerine daş torpak ve bilimum haşarat değmesin.
Teşekkür ederim .Seviyorum sıpayı Günde 700 km yol gitmişliğim var.Uzun yol gitmez vs diyen çok oldu ama maşallahı var küçük motoru olanlar önemsemesin kimseyi benden nacizane tavsiye
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
https://youtu.be/9e8ZualAsMg?t=4778
Ben de tabiki isterim güçlü bir motorum olsun ama 110 -120 bence kötü hızlar değil .Eğleniyorum zevk alıyorum ayağımı yerden kesiyor .Trafikte bekletmiyor.Arızalı da olsa çalışıyor (terleme hala mevcut) .Arada aküsü bitiyor ayak marşıyla çalıştırabiliyorum (gps aküden yiyor )
Bir tek arkasına çanta yakıştıramıyorum topcase kaba duruyor gibi geliyor ama o da bayağı şeyi topluyor .Topcase olmadan kaskı vs yanımda taşımam gerekiyor.
Kısacası şekli şemali de hoşuma gidiyor ilk göz ağrısı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)