Arkadaşlar video var ama size nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum motorumda krank silindir piston segman ve üst kapak değişti marşa bastığımızda 2-3 saniye çalışıp stop ediyor. https://youtube.com/shorts/Vn1sVowUaWY?feature=share
Arkadaşlar video var ama size nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum motorumda krank silindir piston segman ve üst kapak değişti marşa bastığımızda 2-3 saniye çalışıp stop ediyor. https://youtube.com/shorts/Vn1sVowUaWY?feature=share
ilk goller 2018 civarında yağ pompasından gelmişti zaten yanlış hatırlamıyorsam. 250 cc çift silindir makinayı bu kadar zorlarsan olacağı bu hocam çevremde 2 3 tane r ve mt serisine sahip arkadaşlar var adam otobanda 160 170 sabit gidiyorum bişe olmaz bu bloğu kimse bozamaz diyor velhasıl 250 ccyi 600cc 4 silindir gibi kullanırsan zaten olacağı bu
Tek bir kişi bile soruna yönelik yorum yapmamış motor benim motorum istersem 50cc scooter gibi kullanılırım istersem 1000cc makina gibi kullanırım derdinide çekerim babacım kimseyi ilgilendirmez bilen adam konuşsun bilmeyen de yorum yapmasın ya
Motor tek silindir çalışıyor gibi sanki
Yapan usta sente atlatmış olabilir.
Usta 50cc scooterlık işleme 1000cc'lik ücret istemek için yol yapmış da olabilir. Sonuçta kendi servisi, bizi ilgilendirmez.
Neden 600cc gibi kullanmasınlar ki? Gayet gidebilirler 170 sabit otobanda.
Abidik gubidik yağ koyarlar, o da koyarlarsa. Japon bu ya diye yağ seviyesine bakmazlar. Kırk saat tekerde giderler.
Yetkili servise gidersin yağ filtresi takmayı bilmezler. Tapa pulu sorarsın stoklarına hiç girmemiştir.
Ondan sonra 25'ler goller tabi.
simdi sen boyle ergen ergen atarli yorumu yapmadan once sunu bi cevapla bakalim.
boyle bir durumu 1 milyar kisiye sorsan, 1 milyarinin da soracagi ilk soru yukarda sordugum soru olur.
Yapan adama geri gittin mi?
Biraz anlat bakalim usta ne dedi. o motoru oyle topladiysa az bucuk bi fikri de vardir niye boyle yapiyor.
yapan ustaya danistin "vallah bilmirem" dedi ve ustalar gozuyle gorerek sorunu bulamadi da, burda sesten medyumluk yapilmasini mi bekliyorsun?
Hele hele hele yapan ustaya geri gitmedim gibi bi cevap vereceksen bence hic yazma onu, pis dalga gecerler. Hatta kelimelere dokmesek te "ulen ne mallar var bu dunyada" falan gibi cumleleri icimizden geciririz yani.
Bak güzel kardeşim bal kardeşim çiçek kardeşim ben kime cevap vermişim mesajımda crf'ye cevap vermişim bu cevap kimi ilgilendirir crf'yi senin ustan çözüm bulamamışsa senin burada net çözüm bulabilmen zor bu arada buralarda bu kadar agresif davranmadan önce biraz düşün tart ve forum kullanımını öğren güzel kardeşim burası bir forum ve sen burda başlık açarak buraya üye olan ve başlığa yazı yazabilen herkese söz hakkı vermiş oluyorsun 😘
Silindir sıkıştırmıyor gibi geldi bana, en mantıklı çözüm ustaya geri götürmek olacaktır, montajda yapılan bir hatadan veya yanlış müdaheleden kaynaklanır. Net bişe söylemek mümkün değil usta sözüyle açılmadan anlaşılmaz karşim
ovv bu ihtimalin olmasi, sizin bunu sherlock Holmes gibi bulmaniz. Cok ince, cok klas.
Yani bu klas dokunusu soyle tarif edeyim;
"lisede geometri dersinde, hoca ucgenin disina hicbirimizin gormedigi cubugu ceker, acilari yazar, asya ile avrupayi birlestiren kopruyu kurar, soruyu tereyagindan kil ceker givi cozerdi ve hepimizin gozlerinde vay amk unlemi belirirdi."
iste boyle bir his
sosyal medya çok güzel bir şey hocam kişi ile ilgili elde olan birkaç veri ile sosyal medya profillerinden etiketlendiği yer blidirimi gibi paylaşımlardan karakter tahlili yapmak çok kolay oluyor hele ki araştırmayı biraz daha ilerletirseniz okulunu iş yerini hatta oturduğu adresi bile bulabiliryorsunuz yaşasın sosyal medya
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
o kadar haklısınız ki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)