İstanbul'a Motosiklet Getirmek için Güvenilir Nakliye Tavsiyesi?
Reklamlar
-
İzmir İstanbul nedir.Akşam atla otobüse sabah al motoru geze geze gel İstanbula.
Ben sırf gezmek için bile gider alırım motoru.
Otobüs parası gidiş.Dönüş için benzin parası.Öğle yemepi +kahve parasına getirilir motorun.
300gidiş 300dönüş benzin 150 de yemek çay kalve desek 750tl ye getirilir
Mootoru almak için gideceksin zaten birini al yanına dönüşte artçı olursun ona.
Reklamlar
-
Acemi ise korkuyor Olabilir istanbull İzmir bir yol değil birine rica et yada bir araç kirala pick up kamyon kamyonet at kasasına git al gel .
Transport ücretleri çok arttı arkadaşın aracın şanzıman arıza yaptı geçen ay Bodrum İstanbul çekiciyle 12 bin tl ye getirttik .. 3-4 bin tl çok zor zaten yakıta 2 -3 bin gider ..
-
O zaman en mantıklı yol birine getirtmek.600 700 tl maliyeti olur.
-
Mersin İl Temsilcisi
Tatil yerlerinde maalesef daha temizdeğil satılanlar. Tekrar düşünün bence..
-
İzmir -istanbul arasi kolay esasında tecrüben olduğunda sabah gidip aksam gelirsin ben o yoldan 100 cc ve 160 cc olmak uzere iki tane motosiklet getirdim
-
tecrube0 adlı üyeden alıntı
İzmir -istanbul arasi kolay esasında tecrüben olduğunda sabah gidip aksam gelirsin
ben o yoldan 100 cc ve 160 cc olmak uzere iki tane motosiklet getirdim
Teşekkür ederim tavsiye için, en son artık böyle olacak, geze geze getirteceğiz. Nakliye falan masraflı işler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
İzmir İstanbul nedir.Akşam atla otobüse sabah al motoru geze geze gel İstanbula.
Ben sırf gezmek için bile gider alırım motoru.
Otobüs parası gidiş.Dönüş için benzin parası.Öğle yemepi +kahve parasına getirilir motorun.
300gidiş 300dönüş benzin 150 de yemek çay kalve desek 750tl ye getirilir
Mootoru almak için gideceksin zaten birini al yanına dönüşte artçı olursun ona.
Çok mantıklı bence de.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------
logaritma adlı üyeden alıntı
Acemi ise korkuyor Olabilir istanbull İzmir bir yol değil birine rica et yada bir araç kirala pick up kamyon kamyonet at kasasına git al gel .
Transport ücretleri çok arttı arkadaşın aracın şanzıman arıza yaptı geçen ay Bodrum İstanbul çekiciyle 12 bin tl ye getirttik .. 3-4 bin tl çok zor zaten yakıta 2 -3 bin gider ..
Uzun yol trafiği bana daha güzel geliyor aslında. Şehir içi trafiği rezalet. Nakliyeden vazgeçtim, boşa harcayacak param yok, cidden korumalı mont ve pantolon alacağım bunun yerine.
Motosikletçi babasının kızı
-
Nakliyeye verilecek paraya ekipman alıp motoru kendi getirmek iyi alternatif.
Vakit varsa zaten neden olmasın. Çok zor bir yol da sayılmaz. Geze geze gidilir. önceden burada gezilerini yazanların konuları okunup nerede ne lezzetli onların konumları tespit edilip oralarda mola verip yemek de yenirse çok da güzel gezi olur.
-
İstanbul'da bir motosiklet var görmek istediğim, ön expertizden anlayan kazıklanmama engel olacak arkadaşlardan yardım istiyorum. Yarın Fatih tarafında motosiklet bakmaya gideceğim, var mıdır bana yardımcı olacak biri? Yoksa cidden gideceğim İzmir'den motosiklet alacağım.
-
Galericilerin çalıştığı toplu araç taşıyan tırlar var, tanıdık galerici varsa ona sorun, daha cüzi rakama mal oluyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)