kredi mi çekeyim kredi kartı mı alayım
Reklamlar
-
banka işlerinden hiç anlamayan birisiyim hiç bulaşmamak gerekirmiş b sınıfıyla 125 cc kullanmak haberleri yeniden alevlenince bizim halkımızla vs... yolculuk yapılamayınca kredi çekmeyi düşünüyorum
kredi çek derseniz ihtiyaç kredisi mi taşıt kredisi mi dersiniz yoksa kredi kartının limitini arttırıp öyle mi yapayım kredi kartıyla bu işler oluyor mu
Not:sanırım 2012 yılıydı o zamanın 3000 lirasıydı şimdiki nin 10000 i olsun kredinin bir kaç taksidini düzenli ödedim geri kalanını toptan ödedim bankanın çağrı merkeziyle dün konuştum sen toptan ödediysen bankanın karını azaltmışsındır kredi işin sakata binebilir yani kredi vermeyebilirler dedi ben de motosiklet hayal olacak gibime geliyor asgari ücretle çalışıyorum kredi işini kovalasam bu banka vermezse diğer banka verebilir diye düşünüyorum hangi yolu izleyeyim biriktir pazarlık hakkın olur mu dersiniz oda en fazla 500 lira falan olur her gün zam geliyor en az zararla nasıl motosiklet sahibi olurum
Reklamlar
-
Kredi çıkıp çıkmayacağını kontrol etmek çok basit yahu. Başvur bir tane krediye, onay gelince alma parayı, önceden şube ile konuşmak falan tamam bir ön bilgi verir ama gerek yok yani.
-
Kredi limitiniz düşük olabilir ilk başta. Gelirinizle orantılı olarak birkaç küçük kredi çekip bu kredileri kapatmak, ödemek bankalar nezdinde size duyulacak finansal güveni arttıracaktır diye düşünüyorum.
-
Kredi kartına vade farksız taksit yapıyorsa ve limitiniz yeterli ise tabi ki kredi kartı
Ama kredi kartında şöyle bir olay var ne yaparsanız yapın şirketiniz yok ise yani normal maaşlı vatandaş iseniz
En fazla maaşın 4 katını veriyorlar
Kredi de ise işler biraz farklı findeks raporunuz 1700 ve üstü ise her türlü çıkartır
Kredi başvurusu yaparken özellikle düşük faizli olanlarda altına not düşerler ufak yazılarla 1700 ve üstü müşterilere özel diye,
1700 ve altıysanız düşük faizli kredili almaya çalışır iken çok başvuru ve red olacağından kredi notunuz düşer alamayabilirsiniz
En temizi findeks raporu oluşturun (ücretli bir şey)
Puanınıza göre düşük faizli kredilere uygun iseniz onlara başvurursunuz değil iseniz kendi bankanızdan ilerlemeniz çıkacak kredi limitini arttırır
-
sanırım 77100 ön onaylı krediniz diye yazı okudum da faiz oranı 2.5 bundan yola çıkıp kredi notumu aşağı yukarı tahmin edebilir misiniz ön onaylıysa kredi çıkma ihtimalini soruyorum
-
Ah be ne hale geldik kıçı kırık bir 125 cc motosiklet almak bile çalışan için ilim, irfan oldu.
Zatı muhteremde dünya ya ayar vermekle meşgul.
-
125 cc benim bütçeme göre extra lüks üniversite mezunuyum tuvalet temizliyorum bekçilik yapıyorum asgari ücrete yol yemek yok kışın donacam bu iş geçici okul bakımları ekipman benzini sigortası plakası hiç aklımdan çıkmıyor ya motor kazası ya şöförle kavga tank alıp savaşa gitmiyoruz ama o kadar stres altındayım
-
motoloto adlı üyeden alıntı
sanırım 77100 ön onaylı krediniz diye yazı okudum da faiz oranı 2.5 bundan yola çıkıp kredi notumu aşağı yukarı tahmin edebilir misiniz ön onaylıysa kredi çıkma ihtimalini soruyorum
Bence bir banka şubesine gidip sorun.
Maaşınızın yattığı şubeye sorarsanız oradan kredi çıkma ihtimali daha yüksek.
Şubeden şubeye bankadan bankaya değişiyor.
-
iş ciddiye binsin b sınıfı ehliyet falan nakit biriktirmeye çalışıcam tanıdığım kişilerden 3 5 alabilirsem bankaya öyle gidicem teşekkürler herkese
-
motoloto adlı üyeden alıntı
Öyle tahminle olabilecek bir şey değil bu
Maaş aldığım banka mesajla 200 bin e kadar ön onaylı krediniz hazır diyor. Başvuru yapınca çıkan miktar 89 bin normal kredi kalanını ise
İstersem borç transfer kredisi ile veriyor
Faizi düşük kredi çekmek istiyor iseniz findesk'e üye olup bir rapor oluşturun 18 lira bir şeydi en son
Ondan sonrası puanınıza göre düşük faizli kredi veren bankalara başvurur yada başvurmazsınız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)