7 yerinden bıçaklanan motosiklet sürücüsü
-
redlion999 adlı üyeden alıntı
Cok aklima yatmiyor bu. Kacma suphesi olmadigindan yargilanma suresince saliniyor ama bu adam vergi kacakciligindan yargilanmiyor ki? Kimse mi toplum icin tehlike olarak gormuyor bu kisiyi?
Diyelim ki sonuçta ceza aldı yatarı farzı misal 3 ay hükmün açıklamasını da geri bırakmadı hakim yatsın bu içerde dedi.
Zaten olay anında tutuklansa ilk duruşma en iyi ihtimalle üç ay sonra, İlk duruşma da mağdur tarafın avukatı dosyayı görmedim süre istiyorum dese al sana bir üç ay daha, hakim dedi yaralanmanın hayati tehlikesi var mı onu bir soralım ona göre cezayı artıracak veya indirecek al sana altı ay bir sene daha en iyi ihtimalle bir sene de bitti. Adam üç aylık ceza için bir yıl yatacak mı?
Büyük bir ihtimalle adam tutukluya mağdur taraf karara itiraz edecek nasıl olsa içerde yatıyor. Bölge mahkemesi yok olmadı Yargıtay derken beş sene sürer bu iş.
Tabi avukat arkadaşlar daha iyi bilir yani iş uzatmaya kalınca adam üç aylık ceza için üç, beş sene yatar. Onun için zaten tutuksuz yargılanıyor.
İşin kötüsü suçlu zaten işlediği sucu unutuyor bu kadar zaman geçti bir şey çıkmaz diyor yıllar sonra pat diye karşısına çıkıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Calisma alaninizi bilmiyorum ama bunu bir avukat olarak yazmis olmaniz garibime gitti.
Ismet abi'nin yazdigi gibi yaralama davalari asliye hukuk'ta goruluyor, 3 yila kadar ceza alabiliyor supheli. Dava surecinde tutuklamiyorlar.
https://www.delilavukatlik.com/post/...-yaralama-sucu
Bir avukatın bu şekilde yazması ne acı benim / bizim genel kültürümüz avukatın mesleki bilgisinden daha.
Av.Rider adlı üyeden alıntı
Adamı sokak ortasında bıçakla, sonra serbest kal. Yazıklar olsun...
Reklamlar
-
İstanbul trafik haberde yorumları okudum biraz bir kaç kişi öncesinde ağır küfür ettiğini söylüyor motorcu arkadaşın ne kadar doğrudur bilemiyorum belki tahrik var diyerek serbest kalmış olabilir.
-
Her küfür yiyen karşısındakini bıçaklasın o zaman. Bunu tahrik kabul etmek de ayrı bir komedi. İnsansan öfkeni kontrol edeceksin, nokta.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Her küfür yiyen karşısındakini bıçaklasın o zaman. Bunu tahrik kabul etmek de ayrı bir komedi. İnsansan öfkeni kontrol edeceksin, nokta.
dostum bu ne şiddet bu ne celal gördüğümü söyledim ve olabilir belki dedim
-
Sizin için demedim. Mahkemeler de bunu hafifletici unsur sayıyor.
-
Türkiye'de şansa yaşıyoruz valla
-
Ooo durum iyice ciddiye binmiş. Kimseyle dalaşmaya girmemek lazım bu aralar, meyve keser gibi bıçak sapliyor adamlar.
Ha, ben macera severim, adrenalin düşkünü bir insanim diyorsanız yanınızda kocaman bir ekmek bıçağı taşıyın o zaman.
-
Video kaydının öncesi arkadaşlar :
https://www.instagram.com/reel/Ci2h6zXjPdE/?igshid=MDJmNzVkMjY=
Yaşanılan olayı kesinlikle savunmuyorum Motorcu arkadaş sanki biraz fazla tepki vermiş gibi geldi bana
-
1996furkan adlı üyeden alıntı
Olayı bende savunmuyorum ama motorcu arkadaş resmen gel başıma bela ol, gel beni bıçakla demiş. Yol kesip cama dayanıp hesap sormak nedir? İki maganda birbirini bulmuş bana kalırsa.
-
Arkadaşa geçmiş olsun. Forumdaki heyecanlı kardeşlerimize de ders olsun.
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Diyelim ki sonuçta ceza aldı yatarı farzı misal 3 ay hükmün açıklamasını da geri bırakmadı hakim yatsın bu içerde dedi.
Zaten olay anında tutuklansa ilk duruşma en iyi ihtimalle üç ay sonra, İlk duruşma da mağdur tarafın avukatı dosyayı görmedim süre istiyorum dese al sana bir üç ay daha, hakim dedi yaralanmanın hayati tehlikesi var mı onu bir soralım ona göre cezayı artıracak veya indirecek al sana altı ay bir sene daha en iyi ihtimalle bir sene de bitti. Adam üç aylık ceza için bir yıl yatacak mı?
Büyük bir ihtimalle adam tutukluya mağdur taraf karara itiraz edecek nasıl olsa içerde yatıyor. Bölge mahkemesi yok olmadı Yargıtay derken beş sene sürer bu iş.
Tabi avukat arkadaşlar daha iyi bilir yani iş uzatmaya kalınca adam üç aylık ceza için üç, beş sene yatar. Onun için zaten tutuksuz yargılanıyor.
İşin kötüsü suçlu zaten işlediği sucu unutuyor bu kadar zaman geçti bir şey çıkmaz diyor yıllar sonra pat diye karşısına çıkıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------
Bir avukatın bu şekilde yazması ne acı benim / bizim genel kültürümüz avukatın mesleki bilgisinden daha.
Eger yaralamali olaylar dahi bu sekilde idare ediliyorsa o zaman Turkiyede ruhsatsiz tasima zamani gelmis demektir. Vursak zaten tutuklamiyorlar, karsidaki zaten bicak falan cektiyse sicile bile isletmeden devam ederiz.
Birde adli davalarin bile yillarca surebilmesi zaten sistemsel bir soruna da isaret ediyor saniyorum.
Ancak ogrendigim iyi oldu, tesekkurler. Gezilerimi biraz daha ona gore planlayacagim.
-
redlion999 adlı üyeden alıntı
Eger yaralamali olaylar dahi bu sekilde idare ediliyorsa o zaman Turkiyede ruhsatsiz tasima zamani gelmis demektir. Vursak zaten tutuklamiyorlar, karsidaki zaten bicak falan cektiyse sicile bile isletmeden devam ederiz.
Birde adli davalarin bile yillarca surebilmesi zaten sistemsel bir soruna da isaret ediyor saniyorum.
Ancak ogrendigim iyi oldu, tesekkurler. Gezilerimi biraz daha ona gore planlayacagim.
Hadi siz gidip kurtulmuşsunuz buralardan, biz kaldık bunlarla. :(
Yurtdışında olsam buralara tatile bile gelmem. Şimdilik dikkat ederek idare ediyoruz, kimseye bulaşmıyoruz ama nereye kadar.
-
ne gerek var o kadar heycana yahu... içinden et küfürünü bas git işte... hatta el kol işareti yaparak aralardan da kaçabilin...
biraz akıllı olun yaa... yoksa bööle dtünü keserler... geçmiş olsun...
-
Biz motosiklet sürücülerini mahveden bir çok şeyden bazıları;
*Yıllarca sürmesine rağmen hala sağındakinin solundakinin ne tarafında kör noktada kaldığını bilememek.
*İnat etmek ve yol vermemek.
*Kornaya uzun süre bastığımızda hayatın bayram olacağına, herkesin bizden çekineceğine inanmak.
*Kask kamerasına ya da Youtube'da birini ifşa etmenin çok önemli ve korkutucu bir şey olduğuna inanmak.
*Elaleminkini bilmediğimizden kendimizinkini balta sapı sanmak.
-
Çok şey yazardım ama artık cidden umrumda değil.
Motosiklet sürücüsünün sessizce yoluna devam etmesi gereken bir ülkede yaşıyoruz.
-
Yaralanan arkadaşımıza acil şifalar dilerim. Fakat yaralama öncesi çekime baktığımızda motosiklet sürücüsünün aşırı tepki gösterdiğini söylemek mümkün. Kayda değer bir sıkıştırma olmamış. Bu tarz durumlara hazır olmayanlar kendi iyiliği için İstanbul trafiğine çıkmasın. Biraz gaz açıp sıyrılabilecekken durup polemik yapmak istemiş. "Beni mi ezicen?" diye defalarca sormuş. Beklemediği bir şey yaşamış. Yıllardır söylüyoruz. Bu tür polemiklere girmeyin diye. Ne oldu? Zombi ısırdı. Bu zombilerden çok fazla var. Ya uzak duracaksın ya da gaffasına vuracaksın.
-
Bıçaklayan kişiyi elbette savunmuyorum ama motor sürücüsü de don lastiği gibi uzatmış, artistlenmiş lafta var icraatte tırt sesi çok çıkıyor ama içi boş. Merak ettiğim iyileşip tekrar sürmeye başladığında motor üzerinde tekrar böyle atarlanmalarına devam edecek mi acaba ?
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Ooo durum iyice ciddiye binmiş. Kimseyle dalaşmaya girmemek lazım bu aralar, meyve keser gibi bıçak sapliyor adamlar.
Ha, ben macera severim, adrenalin düşkünü bir insanim diyorsanız yanınızda kocaman bir ekmek bıçağı taşıyın o zaman.
Mustafa, ne edeyim ekmek bışığını, ya satır olsun, ya da BALTA. Değil mi yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:19 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Biz motosiklet sürücülerini mahveden bir çok şeyden bazıları;
*Yıllarca sürmesine rağmen hala sağındakinin solundakinin ne tarafında kör noktada kaldığını bilememek.
*İnat etmek ve yol vermemek.
*Kornaya uzun süre bastığımızda hayatın bayram olacağına, herkesin bizden çekineceğine inanmak.
*Kask kamerasına ya da Youtube'da birini ifşa etmenin çok önemli ve korkutucu bir şey olduğuna inanmak.
*Elaleminkini bilmediğimizden kendimizinkini balta sapı sanmak.
En güzeli,en doğrusu en son madde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:21 ----------
espresso adlı üyeden alıntı
Hadi siz gidip kurtulmuşsunuz buralardan, biz kaldık bunlarla. :(
Yurtdışında olsam buralara tatile bile gelmem. Şimdilik dikkat ederek idare ediyoruz, kimseye bulaşmıyoruz ama nereye kadar.
Sen yine de bulaşma . Eğer 43 yıldan bu güne 2 tekerinden 12 tekere araç kullanıp yine de sağ kalabildiysem beladan uzak durduğumdandır.
-
geçenler yine burada bir başlık vardı,beni sıkıştıran biri olursa arabasından indirir,eşinin çocuklarının yanında bir güzel döverim filan diyordunuz,o başlığa bir sürü de destek mesajı gelmişti,bakın işte sonucu böyle oluyor,yapmayın arkadaşlar insanlar ailelerinin yanında hemen provoke olur sonu kötü biter dedik,dinletemedik.
Olayın bir diğer sorumlusu kask kamerası,bunları takınca büyük çoğunluk sosyal medya hikayesi yakalama peşine düşüyor,youtube'a video koyup kısa süreliğine ünlü olunacak ya,o kamerayı takan herkes bir mevzu çıksın diye aranıyor,bir şeyi ararsan da eninde sonunda bulursun.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)