7 yerinden bıçaklanan motosiklet sürücüsü
-
Korkunç olay geçtiğimiz ay saat 07.45 sıralarında Ümraniye Tavukçuyolu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 34 RRS 29 plakalı minibüs sürücüsü Berk D.'nin kullandığı motosiklete çarpıyordu. Motosikletli, minibüs sürücüsünü uyarmak isteyince aralarında sözlü tartışma yaşandı.
ANNESİ DURDURAMADI, 7 YERİNDEN BIÇAKLADI
Tartışmanın büyümesiyle minibüs sürücüsü bıçakla aşağıya indi. Bıçaklı saldırganı annesi durdurmak istese de başarılı olamadı. Yaşanan kavgada motosikletli aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığıldı. 7 yerinden bıçaklanan Berk D. ambulansla hastaneye kaldırılırken, bıçaklı saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yaralının hayati tehlikesi bulunmazken, saldırganın serbest bırakıldığı öğrenildi.
Yaşanan bıçaklı saldırı kask kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. (DHA)
Kaynak: https://www.mynet.com/trafikte-dehse...i-110107003456
video:
https://video.bursadabugun.com/video...d5453466cf.mp4
Reklamlar
-
-
Parçalamak, zarar vermek, yoketmek, öldürmek...
Ortadoğunun pislik eğilimi...
-
lan hem adamın üzerine sür hemde götün yemesin kavga etmeye bazen haklı yere adam öldürüp başında sigara içen tipler var haklılığın gururunu yaşayan inşallah birgün öyle birine denk gelirsin o bıçana avradı mahil bölgene sokarlar
-
Adamı salmaları ne kadar mükemmel değil mi?Aklınızda bulunsun birini 7-8 yerinden bıçaklarsanız salınırsınız.Yani sizi birimi kızdırdı yada canınızı mı sıktı yada tipimi hoşunuza gitmedi bıçaklayın gitsin...
-
İstanbul'da gücü yeten yetene. Millet yanında bıçak mı taşıyor füze mi taşıyor bilemiyoruz.
Yaralanan arkadaşa şifa diliyorum, ben de eskiden saldırayım, parçalayayım derdim ama 1 gün sonra unutacağımız bir olay için bazen riske girmemek daha mantıklı.
-
Bıçağı hazırda bekletiyor, sağda solda gider delikanlıyım der böyleleri. 2 vurup 1 sayacaksın böylelerine. Motorcunun tek hatası kendini savunabileceği yerde karşıdakine bırakması kendisini, bıçaklamaya devam da edebilir di. Ne olursa olsun kendini savunması gerekiyordu. Kask ile kafaya vuracağı bir darbe, veya yüz, boyun bölgesine sert bir yumruk etkisi bırakabilirdi. Özellikle boyun bölgesi.
-
Yürü git kardeşim be motosikletten inip geri gelmenin ne alemi var. Uzatma işte ülkemizin insan kalitesi belli zaten.
-
Ortadogulu cahil bir mahlukata denk geliyorsun , terliksi hayvana üstünlük kurmaya, laf anlatmaya calısıyorsun. Baska ne bekliyordun evladım ?
-
ya cidden hukukçu birileri varsa aramızda merak ediyorum abi nasıl serbest bırakılıyor neden serbest bırakılıyor? Bu memlekette şiddet meselesi her gecen gun artarken bu silahlanma, gasp, adam yaralama gibi SUÇ teşkil eden davranışlara nasıl müsamaha gösteriliyor anlamıyorum. Ondan sonra kadına şiddete hayır falan filan. bak adam iniyor takıyor bu kadar basit. en az 2 yıl yatması lazım bu adamın en az
-
Bir insani 7 yerinden bicakla mahkeme salsin enteresan degil mi ya ?
-
hussain adlı üyeden alıntı
ya cidden hukukçu birileri varsa aramızda merak ediyorum abi nasıl serbest bırakılıyor neden serbest bırakılıyor? Bu memlekette şiddet meselesi her gecen gun artarken bu silahlanma, gasp, adam yaralama gibi SUÇ teşkil eden davranışlara nasıl müsamaha gösteriliyor anlamıyorum. Ondan sonra kadına şiddete hayır falan filan. bak adam iniyor takıyor bu kadar basit. en az 2 yıl yatması lazım bu adamın en az
Adamı serbest bırakmaları bu işin bittiği anlamına gelmez. İki yıldan daha az hapis cezası verilen suçlarda tutuksuz yargılıyorlar. Yani yargılama ( mahkeme ) devam edecek.
Çıkan karara göre ceza alacak tam bilmiyorum ama beş yıl içinde aynı suçu tekrar işlemezse hapse girmeyecek ama hakim ceza evinde yatsın da diyebilir tamamen hakime kalmış bir şey.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Adamı serbest bırakmaları bu işin bittiği anlamına gelmez. İki yıldan daha az hapis cezası verilen suçlarda tutuksuz yargılıyorlar. Yani yargılama ( mahkeme ) devam edecek.
Çıkan karara göre ceza alacak tam bilmiyorum ama beş yıl içinde aynı suçu tekrar işlemezse hapse girmeyecek ama hakim ceza evinde yatsın da diyebilir tamamen hakime kalmış bir şey.
Cok aklima yatmiyor bu. Kacma suphesi olmadigindan yargilanma suresince saliniyor ama bu adam vergi kacakciligindan yargilanmiyor ki? Kimse mi toplum icin tehlike olarak gormuyor bu kisiyi?
-
hacidayi adlı üyeden alıntı
Adamı salmaları ne kadar mükemmel değil mi?Aklınızda bulunsun birini 7-8 yerinden bıçaklarsanız salınırsınız.Yani sizi birimi kızdırdı yada canınızı mı sıktı yada tipimi hoşunuza gitmedi bıçaklayın gitsin...
Gülşen'i tutuklamışlardı
May the Force be with McLaren Mercedes
-
-
-
Ülkeyi yakacaktı az kalsın.
-
Adamı sokak ortasında bıçakla, sonra serbest kal. Yazıklar olsun...
-
Hepimiz üç aşağı beş yukarı her gün ekonomiyle ilgili konuşuyoruz.Ekonomi yüzünden insanların ne kadar insanlıktan çıktığını medeniyetten uzaklaştığını konuşuyoruz.İş lafa gelince bu konuları süslü cümlelerle tartışırken, iş fiil’e bu konuşulanları neden uyarlamıyoruz, uygulamıyoruz.Konu çok basit aslında arkadaşlar bu gün ki Türkiye’de tehlike her yerde.Her an başımıza başınıza birşeyler gelebilir.Bunun bilincinde olupta hala belanın üstüne gidiyorsan üç seçenek var.Ya beladan korkmuyorsundur kendinin daha güçlü daha bela olduğunu düşünüyorsundur.Ya şov peşindesindir yada aptalsındır.
Hepimiz motor kullanan insanlarız.Hep ne diyoruz trafiği okumaktan bahsediyoruz.Trafiği okuyup insanları okuyamıyor muyuz?Bilim adamı olmaya akademisyen olmaya gerek yok.Biraz mantıklı düşünmek gerek.Olaylara sıcağı sıcağına duygusal yaklaşmak, anın rehavetine kapılmak mantığındaki önüne geçince bu video’daki gibi olaylar yaşanır.
-
Av.Rider adlı üyeden alıntı
Adamı sokak ortasında bıçakla, sonra serbest kal. Yazıklar olsun...
Calisma alaninizi bilmiyorum ama bunu bir avukat olarak yazmis olmaniz garibime gitti.
Ismet abi'nin yazdigi gibi yaralama davalari asliye hukuk'ta goruluyor, 3 yila kadar ceza alabiliyor supheli. Dava surecinde tutuklamiyorlar.
https://www.delilavukatlik.com/post/...-yaralama-sucu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)