Bunlar yoksul insanlar.
Bin bir sıkıntı ile okuyup üniversiteyi bitiriyorlar sonra KPS ile memur olunca devletin sonsuz imkanlarına kavuşuyorlar.
Artık bu günü nasıl atlatırım dan düzenli ve garanti gelire kavuşuyorlar. Akranları baba harçlığına talim ederken bunlar üreme pardon evlenebilme imkanına kavuşuyor.
Eeeeeeyt yol verin açılın beeeee ben bu günlere dişimle tırnağımla kazıya kazıya geldim. Kim tutar beni modu.
Yokluk, yoksulluk, adam yerine konmama, ezilmişlik ile geçen yılların açısını çıkarıyorlar. Artık yıllardan yollardan intikam alma zamanı
Artık onlarda besin zincirinin bir üst sınıfı üyesi.
Bir de kebapçı - restoran patronu tipler var çakarlı audi'lerle geziyorlar artık normal vatandaştan ne farkları varsa? demek ki zengin olmak yetiyor.
Biz reaya takımı çok takmayalım bunları kafaya, sonra anarşük oluruz.
Ben de köprü yolundan gidiyorum sabahları emniyet şeridinden 20yle tın tın geçiyoruz hep, çakarlı araç trafiği o kadar fazla ki 20dklik yolu 30dkye gidiyorum sırf o yüzden yüzde 50 süre uzuyor. Yakıtı da ayrı masraf trafikte çok yakıyoruz.
Ambulans, itfaiye, resmi polis arabası için haşa birşey diyemem ama gün gelecek köprü trafiğinde arkasındaki çakarlı sivil arabanın tacizinden bunalan bir delikanlı, cesaret edip aşağı inecek ve o çakarlı arabanın şoförüyle arkada oturan dombiliyi paramparça edecek, içinden geçecek.
Ulkenin profili iste. Herkes kolay yoldan kazanmak istiyor, bazen para bazen zaman. Herkes cakal. Arada curuk elmalar cikiyor dimi he? tabii tabii arada.
Bunlar daha ne ki. Yahu elin İranlı rüşvetçisi Reza Zarrab çocuğuna çakarlı araba, yanında bir de özel eğitimli koruma polisini köle gibi tahsis etmiş milletiz. Rezilliğin daniskası.
Dünyanın her yerinde belirli bir serveti olan insanlara polis tahsis edilir.
Çünkü yaşatmazlar. Reklam yapmak isteyen örgütten sokak serserisine kadar hepsi peşinde.
Örnek: sırf örgüt propagandası için Jak Kamhi ve Erol Sabancı'ya suikast yapıldı. O kadar korunduğu halde Erol Sabancı'yı katlettiler sırf örgüt reklamı olsun diye. Bir de bunların tek başına elini kolunu sallayarak dolaştığını düşün.
bu sabah bi tane çakarlı arabaya denk geldim. arkasında tüplü ve öfkeli yazıyordu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)