Yüksek km bajaj pulsar ns 200
Reklamlar
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...87765274/detay
Bu ilandaki bajaj 52.xxx km de yanında baya r ekstrası da var siyah ile boyanmış yerde son fiyat 40 bindir yazıyor şu anki fiyatıyla alınır mı sizce ya da alsam beni ne kadar götürür şehir içi dışı kullanmayı düşünüyorum şehir dışı maksimum 70 km gidecek bu motoru kullananlar ne düşünüyor
Reklamlar
-
Genel olarak 100k ı devirenler oldugu söylense de tamamen motosiklet kullanım şekli ile alakalı.
ns200 kullanıcısı olarak sahsi filrim
Motosiklet kötü kullanılmışsa 60k
Motosiklet iyi kullanılmışsa 80k
limitini geçtikten sonra blokta sıkıntılar cıkarabilir.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
Genel olarak 100k ı devirenler oldugu söylense de tamamen motosiklet kullanım şekli ile alakalı.
ns200 kullanıcısı olarak sahsi filrim
Motosiklet kötü kullanılmışsa 60k
Motosiklet iyi kullanılmışsa 80k
limitini geçtikten sonra blokta sıkıntılar cıkarabilir.
Kurye arkadaşım ilk 140.000'de açtırmıştı motoru. Ancak öncesinde su pompası keçesinden yağa su karıştırdığı olmuştu motosikletin. Onun için bir işlem görmüştü. (Yani yüksek km'de gözünüz her zaman yağ penceresinde olsun, ne olur ne olmaz...)
-
Çok takma neticede 4 silindirli parçası olmayan bir makine değil motoru revize ettirsende tek silindir makine gayet uygun hatta günümüz standartlarında ucuz rakamlara topluyorsun motorunu .
-
km değil de boya işi garip geldi bana. ne yaşamış motor anlayamadım. düzgün ustaya gösterirsen alınır bence, yürüyeninde sorun yoksa.
-
İlan tarihi 30 aralık 2021 sizde 9 aydır 40 bine mi satıyordur?
İlan sahibi arayıp konuştunuz mu?
-
Siyahla boyanmış yer dedikleri depo ya da motosikletin bir yeri değil. İlan açıklamalarında siyahla işaretli yer. Mouse ile orayı seçtiğimizde yazı ortaya çıkıyor.
https://imgyukle.com/i/nGpbaN
-
Yağ soğutmalı Pulsar N250 gelsin de bu yağa su karıştırma bilmem ne olayları bitsin artık.
Ucuz motor basit yapıda olmalı.
Hintlilerin mühendisliği ileriyi çok desteklemiyor, bunu her makinede gördüm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)