Niye getirmezler bu commuter sınıfı motorsikletleri?
Niye getirmezler bu commuter sınıfı motorsikletleri?
Ali umuş ile akrabalığınız varmı ?
Rahmetli dedem olur.
Allah rahmet eylesin
kaliteli bıçaklarınız var rahmetli dedemin yıllar önce sizden aldığı bıçaklar hala sapa sağlam ve jilet gibi keskin
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
Bu arada hangi commuterin gelmesini bekliyorsunuz
Allah razi olsun tşk efendim.
Tercihim yamaha honda hero bakiyorum
Valla coşan motor geçenlerde commuter gelmiyecek ys125 son oda üretimi durdu dedi yamahadan ümidi kes honda cb125 getirirmi bilemem bi iskenderunu ara sor istersen hero getirirmi hiçbir bilgim yok ha dersen drift l güzel motor yapmışlar fena değil denedim geçen hoşuma gitti eğer alma niyetin olurda bulamazsan yardımcı olmaya çalışırım
Yok hocam çinlisiyle uğraşmam ben cup var bende 2 tane honda onlara biniyorum ama iste o biraz yoruyor önünde deposu olandan olursa iyi olacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------
Hero kaliteli biseye benziyor onlar dikkatimi cekti oncekimodellere baktimda
Valla o zaman bence yüksek model cbf bakın
Yok inşallah bi dahakine yeni model alacm eski modellere bakmiyorum artik
İnşallah bulursun gönlüne göre motor
Commuter sınıfı artık genelde touring yada naked klasmanın da satılıyor yok değil var ..
Bazen öyle özellikle Çin menşei li firmaların sitelerine girip modellerine bakınıyorum klasmanlara bölmüşler sınıflara göre genelde touring e bakıyorum bunun neyi touring bildiğin commuter diyorum yada naked bölümünde aynısı oluyor
Çin menşei firmalara bakmiyorum hiç
yıl olmuş 2022 birşeyler beklemeye devam eden de varmış
ömür geçip gidiyor beğendiğin birşey yoksa bence başka alternatiflere yönel önümüzdeki yıl ne olacağımız belli değil
misal 2021 yılına kadar türkiye kazan ben kepçe geziyormuşum haberim yokmuş bu yıl benzin in 3 katına çıkması ile gerçekleri görmüş oldum şuan ne yaptın yaptın yaptın önümüzdeki süreçte hiçbirşey yapamayabilirsin
O zaman japondan çok beklentin olmasın commuter de touring naked hepsi görsel de birbirine benzedi …
yükselen yıldız naked street bike sınıfı ve ss sınıfı firmalar onlara yükleniyor ekmek orda viteslide..
Commuter deyince benim aklıma telli jantlı zarif dümdüz hatlara sahip 100-125 cc lik motorlar geliyor öyle motorlarda kalmadı cbf150 commuter diye geçiyor neyi commuter hiç anlamış değilim ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)