17.Eylül.2022 İzmir, Aydın derken vakit nasıl geçmiş anlamadan 1074 km yapmışız
Reklamlar
-
Reklamlar
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Beni geciktiren feribot. Feribotun kalkmak için beklemesi ve karşıya yarım saatte geçmesi kötü. Yeni İzmir otobanını kullandım , dümdüz yol, çok rahat. Bir de akşam feribot sonrası İstanbul'da kilit trafiğe giriyorsun, o kötü. Orada filtering yapacağımız alanlar var, emniyet şeridinden kaçtığımız ya da solun solundan gittiğimiz alanlar var. Bir şekilde süre uzuyor.
Müze de çöp şişçi de ödediğim yol ve benzin parasına değdi. Çok hoşuma gitti bu gezi.
Hahah,daha bir de geç kaldim diyor.
Tapagaz gittigine yemin edebilirim ama ispatlayamam
O ibreyi sona yaslamadiysan bir şey bilmiyorum.
-
Cumartesi günü İstanbul bolu burda tarafinda hava durumu nasil olur sizce ben baktim bulutlu gozukuyor ama tahmini yuksek oranda tutan program kullananlarin yorumlarini bekliyorum beni de ozendirdiniz
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Hahah,daha bir de geç kaldim diyor.
Tapagaz gittigine yemin edebilirim ama ispatlayamam
Hava 40 derece üstüne çıktı bir ara dönüşte, 8-9000 devirde hararet ışığı yandı, dedim "motoru elimize aldık" kontak kapadım 5 dk sonra açtım, ışık sönmüş. 100 km boyunca 6-7000 sakin sürdüm, baktım birşey yok yeninden 8-9000'e çıktığımda yine hararet ışığı yandı. Yeniden 6-7000 aralığınsa sakin sürerek döndüm korkudan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
Levend Başkan ben sana daha komik bir şey anlatayım. Bilirsin benim motorda yağ eksiltme vardı, sorunu giderdik şükür. Lakin o conta tamiri ve yağ değişimi sonrası geçen 5000 km boyunca ben ne olur ne olmaz diye ufaktan yağ ekledim. Bu Cuma gezi öncesi yağ değişimi yaptık, bir baktık çıkan yağ, olması gerekenin epey üzerinde. Fazla yağla sürmüşüz binlerce km de Allah korumuş
-
Hava 40 derece üstüne çıktı bir ara dönüşte, 8-9000 devirde hararet ışığı yandı, dedim "motoru elimize aldık" kontak kapadım 5 dk sonra açtım, ışık sönmüş. 100 km boyunca 6-7000 sakin sürdüm, baktım birşey yok yeninden 8-9000'e çıktığımda yine hararet ışığı yandı. Yeniden 6-7000 aralığınsa sakin sürerek döndüm korkudan.
Şaka bir yana,insanin kafasi iyi sifirlaniyor huzur buluyor haaa,
Az cok tanidim seni abi zamaninda çok sıkıntılar yaşamissin,vur kırbacı bak keyfine,kendine de mukayet ol.Allah kazadan beladan korusun.
-
Şaka bir yana,insanin kafasi iyi sifirlaniyor huzur buluyor haaa,
Az cok tanidim seni abi zamaninda çok sıkıntılar yaşamissin,vur kırbacı bak keyfine,kendine de mukayet ol.Allah kazadan beladan korusun.
Yakın çevrem bile bana çemkiriyor "Vay efendim orada niye durmadın, burada niye kalmadın, şurada neden moklu gölde yüzmedin?" diye. Umrumda değil o mekanlar, o doğa, o manzara, ben sadece yolda olmak istiyorum.
-
Yakın çevrem bile bana çemkiriyor "Vay efendim orada niye durmadın, burada niye kalmadın, şurada neden moklu gölde yüzmedin?" diye. Umrumda değil o mekanlar, o doğa, o manzara, ben sadece yolda olmak istiyorum.
Reis o degilde bizden iyi tır şöforu olurmuş haaa
Karadeniz turunda ekipten bir arkadaşla tartişdik,
Yaaa birader sen haldır haldır basip gidiyorsun diye,
Her manzarada da durulmaz be aga.
Ulan tapagaz 140km/h la sabit 1.5saat surdum,durdugumda xmax radyator hortumundan altina kaçirmişti
-
Reis o degilde bizden iyi tır şöforu olurmuş haaa
Karadeniz turunda ekipten bir arkadaşla tartişdik,
Yaaa birader sen haldır haldır basip gidiyorsun diye,
Her manzarada da durulmaz be aga.
Ulan tapagaz 140km/h la sabit 1.5saat surdum,durdugumda xmax radyator hortumundan altina kaçirmişti
Yok aga ben tır, kamyon süremem. Bana daral geliyor öyle en sağda yavaş yavaş gitmekten. Şu Adventure İstanbul kanalını severek takip ediyorum, orada Yıldıray ağa var Gs.çi, adam 50-60 ile motor sürüyor. "Ooo güzel gidiyor" diyor, izlerken bile bunalıyorum.
-
Yok aga ben tır, kamyon süremem. Bana daral geliyor öyle en sağda yavaş yavaş gitmekten. Şu Adventure İstanbul kanalını severek takip ediyorum, orada Yıldıray ağa var Gs.çi, adam 50-60 ile motor sürüyor. "Ooo güzel gidiyor" diyor, izlerken bile bunalıyorum.
Sıkılıyorum sabri,bunalıyorum
-
Sıkılıyorum sabri,bunalıyorum
Kimi kimi koparıyor kendi payına...
-
Kimi kimi koparıyor kendi payına...
Küfür yok beyler küfür yok ekrem abi sendeyiz
-
Küfür yok beyler küfür yok
ekrem abi sendeyiz
Abi biz bu işten başımıza çok büyük ihale aldık abi. Bak şimdi polis molis gelir, bizi kervana bir takarlar, gençliğimizi alırlar. Bak bu kumardan benim bir ton infazım var. Ben ilerlerim abi.
-
Abi biz bu işten başımıza çok büyük ihale aldık abi. Bak şimdi polis molis gelir, bizi kervana bir takarlar, gençliğimizi alırlar. Bak bu kumardan benim bir ton infazım var. Ben ilerlerim abi.
Yavrum sen kaç yaşindasin?
34
Bak sen guzel bir kardeşe benziyorsun
Benim yaşim 50
Bak pantolonumun haline,dötüm gorunuyor,
Donum olmasa bizzat dötümun kendisi gorunecek..
Hem ben daha umreye gidecektim
-
-
-
Sen yildiray in oglunu izleyeceksin o zaman yorosun orda 130 140 yapiyor
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Karar verildimi?
Yarınmı, pazarmı?
Yarın müsaitim. Pazar kızımı önceden söz verdiğim bir yere götüreceğim.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Lokum güzelmiydi gundi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)