17.Eylül.2022 İzmir, Aydın derken vakit nasıl geçmiş anlamadan 1074 km yapmışız
Reklamlar
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Aga altinda AT veya 1200Gs olsa ayni gün ciger yemeye urfaya gidersin artık.
Acaba şu aşağıdaki rota 1 hafta içinde tamamlanabilir mi?
Reklamlar
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Artık bu mevsimde olmaz, Karadeniz taraflarında yağışlar iyice coşar. Ama yazın bir haftada niye bitmesin? Her gün bir şehirde konaklama ayarlasan bir haftada dolanır gelirsin sen.
Hadi bir hafta olmadı iki haftada dolanırsın.
-
Abi sana uygun şartlar hazırlanırsa 3 gündede tamamlarsın şüphem ondan hiç yok , sayın espresso abimin dediği gibi yağışlar işinizi zorlaştırır konaklama ve yolculuk sıkıntılı olabilir ama siz yinr bunun üstüsinden çok rahat gelirsiniz.
-
Sen önümüzdeki yaz için şimdiden pasaportunu hazır et, vizelerini falan ayarlamaya bak, balkan turu daha eğlenceli gelir. Türkiye içinde yeterince gezdin bence.
-
Bu bir haftada yapılır yapılmasına da bence parçalamak daha iyi olur.Keşke şuraya gitseydim keşke buraya gitseydim diye pişmanlığım oluyor böyle gittiğim de Zamanım olduğunda inşallah güzel bir gezi ayarlayacağım .
-
espresso adlı üyeden alıntı
Sen önümüzdeki yaz için şimdiden pasaportunu hazır et, vizelerini falan ayarlamaya bak, balkan turu daha eğlenceli gelir. Türkiye içinde yeterince gezdin bence.
Abi burada gurcanozturk'ün uyguladığı mantık çok güzel. Kısaca "Len her köşesi cennet Türkiye bitti de mi Balkanlar'a geziye gidiyorsunuz?" bakış açısına sahibim ben de. Her ne kadar gurcanozturk ile konseptlerimiz farklı olsa da hele bir Türkiye'nin her yerini dolaşayım da Edirne sonrasına Allah imkan verirse birkaç sene sonra bakarız.
-
-
ufoz adlı üyeden alıntı
Kaanın tarzı farklı
Olur. 2 hafta turda olur ama, ona diyecenki
"Burdan nonstop Artvine gidiyoruz, bir gün malak gibi yatıp totomuzu dinlendiriyoruz, iki gün tracking yapıp yaylaları dolaşıyoruz, basıp Edirneye gidiyoruz" .
Bak bu onun tarzı
Birde aç kalmaması lazım
Abi ben pek trekking adamı değilim Beni sabah puba, meyhaneye bırakıp 2 gün sonra yayla dolaşmanız ardından beni mekandan almanız daha iyi olurdu
-
Tamamlanir,bu arada senin rotada ığdır görunce iki kelam edeyim,ığdırı doğu anadoluyla kariştirmayin,orada antalya iklimi var,kış ayinda bile hava guzeldir,tam motorcu şehri.
Aga senin yapacagin,istanbul uzerinden,balikesir,izmir,fehtiye,alanya sahil şeridinden mersin taşucu yapip sabaha kadar demlenmek,ondan sonra yukari guzergahtan karadeniz şeridinden istanbul.
-
Kaan, 1 günde bu kadar km bravo yav altında GS falan olsa, düşünemiyorum seni.
-
süper gezi olmuş 1 günde non stop 1000 km bravo
-
Tebrikler Üstat, iyi geziyorsun maşallah.
O müzeyi ben de çok merak ediyorum.
-
Bakkala gider gibi şehir değiştiriyorsunuz imrendim valla.
-
Bu işin hakkını veriyorsun, helal olsun dayıoğlu.
Yalnız çöp şişi yanlış servis ediyorlar; normal bir porsiyon yiyen için sıkıntı yok ta, özellikle benim gibi en az 30-40 şiş yiyen adam için altında sürekli sıcak tutan sacı olması lazım.
-
O Kawa 100bin'i görecek sanırım. Nice 1000 kmlik gezilere.
-
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Bu işin hakkını veriyorsun, helal olsun dayıoğlu.
Yalnız çöp şişi yanlış servis ediyorlar; normal bir porsiyon yiyen için sıkıntı yok ta, özellikle benim gibi en az 30-40 şiş yiyen adam için altında sürekli sıcak tutan sacı olması lazım.
Biz daha önce 3 kişi gitmiştik, toplu siparişimizi alıp sac gibi birşeyde toplu olarak gelmişti. Ben çöpşiş öncesi tereyağ ve tulum peyniriyle bir lavaş gömdüğüm için 1,5 porsiyon çöpşişte tıkandım. bir dahaki sefere salata, tulum peynirli lavaş söylemeden sadece çöpşiş yiyeceğim 3-4 porsiyon.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------
yec adlı üyeden alıntı
O Kawa 100bin'i görecek sanırım. Nice 1000 kmlik gezilere.
Hep beraber inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Kaan, 1 günde bu kadar km bravo yav
altında GS falan olsa, düşünemiyorum seni.
Babası benzin istasyonu sahibi bir kız bulmamın zamanı geldi. Tanışır tanışmaz evlenme teklifinde bulunurum gibime geliyor.
-
Haritayı görünce totoşum, çavuş ve yaverleri sızladı/uyuştu be ya.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Haritayı görünce totoşum, çavuş ve yaverleri sızladı/uyuştu be ya.
Altında güçlü makina olsa uyuşmayı geç,halaya kalkmayan ne çavuş kalır ne onbaşı,hatta zılgıt bile çekerler
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------
Biz daha önce 3 kişi gitmiştik, toplu siparişimizi alıp sac gibi birşeyde toplu olarak gelmişti. Ben çöpşiş öncesi tereyağ ve tulum peyniriyle bir lavaş gömdüğüm için 1,5 porsiyon çöpşişte tıkandım. bir dahaki sefere salata, tulum peynirli lavaş söylemeden sadece çöpşiş yiyeceğim 3-4 porsiyon.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------
Hep beraber inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
Babası benzin istasyonu sahibi bir kız bulmamın zamanı geldi. Tanışır tanışmaz evlenme teklifinde bulunurum gibime geliyor.
Reis eskidenmiş o zengin kız fakir oğlan durumu.şimdi para parayı çekiyor.
Geçen gün berberdeydim,eleman berberle konuşuyor,berber dugun ne zaman diye sordu,eleman abi benim iş bozulunca hatunda birakti gitti,elemanin tip kuvançın replikasi gibi,kisaca artık tipte para etmiyor,yancık sağlamsa gerisi hikaye
Neyse,konunun anlam ve önemine dair iki kelam edeyim.
Para varsa yancikta,kedi oynar kukayla.
Para yoksa yancıkta,el arabası bedava...
-
Biz daha önce 3 kişi gitmiştik, toplu siparişimizi alıp sac gibi birşeyde toplu olarak gelmişti. Ben çöpşiş öncesi tereyağ ve tulum peyniriyle bir lavaş gömdüğüm için 1,5 porsiyon çöpşişte tıkandım. bir dahaki sefere salata, tulum peynirli lavaş söylemeden sadece çöpşiş yiyeceğim 3-4 porsiyon.[COLOR="Silver"]
En güzeli porsiyon söylemeyeceksin, sen dur diyene kadar sürekli getiriyorlar
-
joshua adlı üyeden alıntı
En güzeli porsiyon söylemeyeceksin, sen dur diyene kadar sürekli getiriyorlar
Kiloyla siparis vermek en iyisi,ortaklarda 2 kişi 1kilo yedik.
Sene 2014 de yemistik fena lezzetliydi
Pandemiden sonra gittigimde eski lezzeti alamadim,özgür kardeşin dediği gibi tabildota bağlaninca lezzet kaçmiş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)