17.Eylül.2022 İzmir, Aydın derken vakit nasıl geçmiş anlamadan 1074 km yapmışız
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çöp şiş otoyol açılmadan önce ortaklar’da çok daha iyiydi, araç park edecek yer bulamazdık, şimdi o lezzeti tam anlamıyla bulamıyoruz, Söke’de Bülent usta dediler ama henüz gidip deneme şansım olmadı. Sultanhisar’a da bekleriz bir sonraki sefer, burada da bazı lezzet noktaları var.
-
Reis yarım kilo kuzu etini gömmüşsün afiyet olsun. Yarasın.
-
joshua adlı üyeden alıntı
Çöp şiş otoyol açılmadan önce ortaklar’da çok daha iyiydi, araç park edecek yer bulamazdık, şimdi o lezzeti tam anlamıyla bulamıyoruz, Söke’de Bülent usta dediler ama henüz gidip deneme şansım olmadı. Sultanhisar’a da bekleriz bir sonraki sefer, burada da bazı lezzet noktaları var.
Ben de çok anlamıyorum aslında. Ben de zamanında bir Kalyon'da yedim bayıldım. O günden beri "sonradan gurme" edasıyla hep Kalyon'a gidiyorum. Bugün bir arkadaş Ahmet Usta diye bir yeri önerdi, bir ara ona da gideceğim.
-
-
Kaan, çok zor olmuyormu yahu.
Birde risk büyüyor.
Sağsalim 1.000 km yi devirdin.
Artık daha kısa günübirlik gezilerle eğlenmeni dilerim.
-
ufoz adlı üyeden alıntı
Kaan, çok zor olmuyormu yahu.
Birde risk büyüyor.
Sağsalim 1.000 km yi devirdin.
Artık daha kısa günübirlik gezilerle eğlenmeni dilerim.
Abi bugünkü rotanın uzunluğuna bakma, dümdüz otoban sürüşü olduğu için öncekilerden daha kolaydı.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Abi bugünkü rotanın uzunluğuna bakma, dümdüz otoban sürüşü olduğu için öncekilerden daha kolaydı.
Aslında doğru.
Yaşıda dikkate almak lazım.
Ben yapamam yahu.
Bu arada, bizim alttaki ocakbaşınında çöp şişi meşhur.
Benim hala bir rakı sözüm var.
Pandemi araya girince kalmıştı.
Havalar serinleyince bizim ocakbaşında yapalım.
Uyarmı ?
-
ufoz adlı üyeden alıntı
Aslında doğru.
Yaşıda dikkate almak lazım.
Ben yapamam yahu.
Bu arada, bizim alttaki ocakbaşınında çöp şişi meşhur.
Benim hala bir rakı sözüm var.
Pandemi araya girince kalmıştı.
Havalar serinleyince bizim ocakbaşında yapalım.
Uyarmı ?
Abi aslında yapılır, sen de yaparsın. Bende Sym Wolf varken daha gençtim ama ben yapamıyordum o kadar uzun yolu. Tur camı ve karenaj biraz kolaylaştırıyor bu işi. Titreşim de azaldığında rahat oluyor.
Başım gözüm üstüne Abi, ne demek. Tabi ki yaparız ocakbaşında rakıyı.
-
Kesmez bu seni :( Sabah nereye gidiyosun
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Kesmez bu seni :( Sabah nereye gidiyosun
Sabah aile saadeti var, kahvaltı yapacağız aileyle. Yarın biraz evde oturayım da kıçımın şekli eski halini alsın.
-
Abi sendede ne dayanıklılık varmış araba ile 200 kilometre yapıp perti çıkan var sen 1074 kilometre yapıp yorulmuyorsun büyük başarı, bide motorun kilometresini düşürsekmi artık dayanmıyor sana yollar .
-
Memleketi soydun be, memleketi bitirdin bitirdin, benzin senin yüzünden zamlanıyor. Benzine zam geldi kimse pompaya gitmesin diyoruz ama sen bir günde 1000 km yapmaya başladın. benzin 50 tl olunca allah bilir Türkiye turuna çıkarsın.
-
Ilanlarda yazar ya,km uzun yolda yapilmiştir diye
Işte o bu motor arkadaşlar,başka motor aramayin.
Uzun yolda yapilan km nin vücut bulmuş hali
-
O kadar süre İzmir 'de yaşadım bir kere gidemedim şu müzeye
-
İzmir'e geldiğinde her zaman beklerim hocam o kadar uzun yolu aynı günde yapma aman. Ben sana akşam bi nargile yanına ev yapımı bira açarım sabaha dipçik gibi devam edersin. Sonrakinde aklında bulunsun
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
tecrube0 adlı üyeden alıntı
O kadar süre İzmir 'de yaşadım bir kere gidemedim şu müzeye
İmkan yaratabildiğin ilk anda git, hatta epey vaktin olsun da her arabanın, her motorun detaylıca her köşesini incele. Bende klasik araba merakı yoktur ama adamlar geçmişte muhteşem iş çıkarmışlar. Keşke 1 günümü komple ayırabilseydim bu müzeye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
İzmir'e geldiğinde her zaman beklerim hocam o kadar uzun yolu aynı günde yapma aman. Ben sana akşam bi nargile yanına ev yapımı bira açarım sabaha dipçik gibi devam edersin. Sonrakinde aklında bulunsun
Çok teşekkür ederim. Gelmiş ve içmiş kadar oldum. Bu seferki biraz aceleye geldi ama umarım bir sonrakine denk getiririz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------
levend84 adlı üyeden alıntı
Ilanlarda yazar ya,km uzun yolda yapilmiştir diye
Işte o bu motor arkadaşlar,başka motor aramayin.
Uzun yolda yapilan km nin vücut bulmuş hali
92.000'i devirdik. Zaten eski ve adı çıkmış bir motor. Ben de bol bol itin bir tarafına sokuyorum motorumu, bir de 92.000 olmuşsa bence kaldı elimde bu motor. Satacağım zaman millet zerre sallamaz.
-
...
92.000'i devirdik. Zaten eski ve adı çıkmış bir motor. Ben de bol bol itin bir tarafına sokuyorum motorumu, bir de 92.000 olmuşsa bence kaldı elimde bu motor.
Satacağım zaman millet zerre sallamaz.
Sanki satıp yükseltmek yerine bunu idame ettirmek daha ucuza çıkacakmış gibi. Ama performansı artık yetmiyorsa yapacak bir şey yok tabi.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Sanki satıp yükseltmek yerine bunu idame ettirmek daha ucuza çıkacakmış gibi. Ama performansı artık yetmiyorsa yapacak bir şey yok tabi.
Gücü bana yetiyor, hatta işletme maliyeti ve şehir içi kıvraklığından da memnunum ama daha konforlu makineleri de merak etmiyor değilim.
-
Gücü bana yetiyor, hatta işletme maliyeti ve şehir içi kıvraklığından da memnunum ama daha konforlu makineleri de merak etmiyor değilim.
Aga altinda AT veya 1200Gs olsa ayni gün ciger yemeye urfaya gidersin artık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)