Deniz sezonunu kapattım a dostlar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yaşiyosun bu hayati başkan
-
Güzel gezi olmuş. Kalabalık kalmayınca gerçekten çok güzel oluyor benimde böyle bir tecrübem olmuştu. Bodruma hep yazın giderdim eylül sonunda gidince ok daha güzel olduğunu anladım.
Başlığı görünce hırbonun kılı bacakları çıkacak sanmıştım ama değilmiş
-
-
ekime kadar girilir daha, güzel gezi tşk
-
Güzel gezi . Valla İzmir'de gidecek yer bulamıyorum pek bilinmeyen yer önerisi olan varsa dinlerim 2 senede her yerini gezdim heralde şehrin. ^^
Bu arada bir öğretmen olarak teşekkür ediyorum.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Güzel gezi . Valla İzmir'de gidecek yer bulamıyorum pek bilinmeyen yer önerisi olan varsa dinlerim 2 senede her yerini gezdim heralde şehrin. ^^
Bu arada bir öğretmen olarak teşekkür ediyorum.
İzmir'de gezecek yer olmaz mı yaa. Bizim İstanbulda aaa yakın yol dediğimiz yola izmirliler uzak kabul ediyorlar. Altınızda motor var, atlayın mesela Seferihisar'a gidin, oranın deniz kıyısında Sığacık adında köy var orası güzel yerdir, oraya yakın teos Harabeleri falan güzel gezecek yerler var.
Diğer tarafta Foça var, eski foça da güzel yer. İzmir yarımadasında karaburun Urla tarafları da tam gezmelik yerler.
-
espresso adlı üyeden alıntı
İzmir'de gezecek yer olmaz mı yaa. Bizim İstanbulda aaa yakın yol dediğimiz yola izmirliler uzak kabul ediyorlar. Altınızda motor var, atlayın mesela Seferihisar'a gidin, oranın deniz kıyısında Sığacık adında köy var orası güzel yerdir, oraya yakın teos Harabeleri falan güzel gezecek yerler var.
Diğer tarafta Foça var, eski foça da güzel yer. İzmir yarımadasında karaburun Urla tarafları da tam gezmelik yerler.
Hepsine gittim. Manisa civarı Kuşadası dolaylarına kadar. Bulamıyorum yeni yer. Denize gireyim desen 50km git 50km gel. Çokta yakın değil izmirin etrafı görülecek yerleri uzak sayılır.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
-
Hepsine gittim. Manisa civarı Kuşadası dolaylarına kadar. Bulamıyorum yeni yer. Denize gireyim desen 50km git 50km gel. Çokta yakın değil izmirin etrafı görülecek yerleri uzak sayılır.
50km istanbul için yakın sayılır. İzmir'de yaşayanlara uzak geliyor şaşırıyorum.
Biz burada iyi bir karadeniz pidesi yiyelim desek motorla 55km yol yapıyorum.
-
50km istanbul için yakın sayılır. İzmir'de yaşayanlara uzak geliyor şaşırıyorum.
Seneler önce bir yere gezmeye gidelim demiştim kuzenlere. O zaman ekonomik durumlar böyle değildi. 100-150km bir yer idi. Deli misin sen die çıkıştılar. O kadar yol gidilir mi diorlardı. Ortalama 1 saatlik yol ama kafayı yediler. Ben ise her gün işe gidip gelirken 3-3,5 saatimi yolda geçiriyorum
-
Reis,gidona astiğin kask mi inşaat bareti mi?
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Reis,gidona astiğin kask mi inşaat bareti mi?
İnşaat bareti gibi olan yarım kask. maksat ceza yememiş olmak.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
İnşaat bareti gibi olan yarım kask. maksat ceza yememiş olmak.
Biliyorsun değil mi? O kask dediğin şey ile koruyucu gözlük takman gerektiğini? Takmazsan kasksız olarak algılanıp tekrardan ceza yiyeceğini? Güneş gözlüğünün cezanı iptal etmek için kullanabileceğin bir aksesuar olmadığını? Sonra kendi çalıştığın kurumda bu cezayı erken ödeme indirimi ile yatıracağını?
Biliyorsun değil mi?
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Biliyorsun değil mi? O kask dediğin şey ile koruyucu gözlük takman gerektiğini? Takmazsan kasksız olarak algılanıp tekrardan ceza yiyeceğini? Güneş gözlüğünün cezanı iptal etmek için kullanabileceğin bir aksesuar olmadığını? Sonra kendi çalıştığın kurumda bu cezayı erken ödeme indirimi ile yatıracağını?
Biliyorsun değil mi?
Haklısın başkan. Küçük yerlerde pek önemli olmuyor dediğin şeyler. Kafada yarim kask, baret; güneş gözlüğü olunca elleşmiyor, ilişmiyorlar.
-
Güzel bir gezi, Tebrikler. Paylaşım için Teşekkürler.
-
Hocam ben 6 sene istanbulda yaşadım. Çğunuzun girmediği yerlere girip çıktım tüm marmara bölgesinde. Ama o zamanlar ile şimdi bir değil benzin 3 katı, üstüne üstlük benım derdim mesafe de değil. Yer kalmadı 1 küsür senedir izmirdeyim motor+araba ile sırf gezmek için 13-14bin km yapmışım. En kısa dediğim şuan didim bodrum onlarda 2 3 saati geçiyor günübirlik olmaktan çıktı.
-
...En kısa dediğim şuan didim bodrum onlarda 2 3 saati geçiyor günübirlik olmaktan çıktı.
Bodrum İzmir'den 3 saat, 07:00-08:00 marş basılsa hava kararmadan eve dönmek amaçlanıyorsa, Bodrum ve arada oyalanmak için 3-4 saat zaman kalır...
-
Hoka, seninde hareketlendiğini görmek güzel.
Sizin oralarda asıl sezonun en güzel zamanları yeni başlıyor yahu. Ne kapatması...
-
Abi dikilide güzel yerdir.
Arkadaş gibi bende yillarca izmirde yaşadim,belli zaman sonra sıkıyor adami,dedikleri doğru,yaşamayan bilemez.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Abi dikilide güzel yerdir.
Arkadaş gibi bende yillarca izmirde yaşadim,belli zaman sonra sıkıyor adami,dedikleri doğru,yaşamayan bilemez.
Ben de gençken bekarken 3 yıl kadar sığacık'ta yaşamıştım. Deniz kıyısında küçük bir bahçeli köy evi falan eğlenceliydi, evin önünde de izmirde yaşayan bir arkadaşımın yelkenli teknesi bağlıydı, canım isteyinde denize açılıyordum falan bir yere gitmesem de eğleniyordum. Ama şimdi orası lüküs marina olmuş, köy şimdi turistik yer olmuş, eski tadı kalmamıştır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)