En Çok Tutulan Kolay Satılan Motosikletler Hangileridir?
Reklamlar
-
OnixsyS adlı üyeden alıntı
r6 sticker +5hp
samurai sticker +3hp
stickeri öne yapıştırmasının sebebi bence hiç bir motoru geçemeyeceğinden bari aynalarından şekil dolaştıgını gösterebilsinler
Soran olursada,yaa pampa motorda benzin az ondan gaz kolunun hakkini vermedim denilir,tabi yersen.
Reklamlar
-
Samurai motorları megelli ile aynı değilmiydi hatta aynı motoru revize ettiler rx3 evo ya koydular o motorlar da bir vibrasyon birde stop etme sorunu vardı ..
Ona en iyisi söküp atıp motoru kelle motor çıkma cbr250 R25 pulsar motoru falan takıcaksın ..
-
logaritma adlı üyeden alıntı
Samurai motorları megelli ile aynı değilmiydi hatta aynı motoru revize ettiler rx3 evo ya koydular o motorlar da bir vibrasyon birde stop etme sorunu vardı ..
Ona en iyisi söküp atıp motoru kelle motor çıkma cbr250 R25 pulsar motoru falan takıcaksın ..
aklıma geçenlerde gördüğüm eski kasa r25e mt7 bloğu takan biri vardı sarı sitede görmüştüm o aklıma geldi
-
aklıma geçenlerde gördüğüm eski kasa r25e mt7 bloğu takan biri vardı sarı sitede görmüştüm o aklıma geldi
Işte aradiğim kan
Eleman tam deliciymiş R25 deler sözunun vucut bulmuş hali
-
Hyo gt250r R25 bloku takan var ..
-
logaritma adlı üyeden alıntı
Hyo gt250r R25 bloku takan var ..
Enişte,hyo deltabox şasi ve dereceli cift silindir,r25 sirali çift ,o blogu gtra nasil oturtmuş?yeni baglanti kulaklarimi yaptirmis?r25 radyatorunu nasil oturtmus,hyo yag sogutmali blok.
-
Ros1n2 adlı üyeden alıntı
1) R25
2) R25
3) R25
yorumunda bir hata var onu düzeltiyim
En çok çalınan motor listesi
1) R25
2) R25
3) R25
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------
levend84 adlı üyeden alıntı
Enişte,hyo deltabox şasi ve dereceli cift silindir,r25 sirali çift ,o blogu gtra nasil oturtmuş?yeni baglanti kulaklarimi yaptirmis?r25 radyatorunu nasil oturtmus,hyo yag sogutmali blok.
en zor kısmı bunlar olsun yeni kulak ta yapılır yeterki istesin
Örnek :
Bu arada s1000rr a sapladım diyen r25 lerin sapladığı makine bu galiba
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Onu bilmem bir ara ilandaydı satılıkta..
-
Tutulanı bilmemde emsallerinden üç, beş ucuz fiyat verdiğin motosiklet en kolay satılan motosiklet.
-
imkanım olsa xmax'a mt7 bloğu takıp denemek isterdim.
Tmax'ın daha üst modelini çıkarsa yamaha mt7 bloğunu bir sürü motora taktı bir de honda'nın x-adv tipinde max-adv diye model yapsa mt7 bloğu ile süper olurdu diyorum ama yamaha beni dinlemiyor.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)