Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415

Yeni sigorta yaptiran var mi? Fiyati ne oldu

REKLAM ALANI

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen tuareg ile avrupada gezmiştin geçen yaz, yurtdışı kasko yaptırmış mıydın? Merak ettim yurtdışı geçerli kasko ne çıkıyor diye.
    Yurtdışına çıkacağın zaman o dönem için zeyil yaptırıyorsun abi, bütün kasko dönemi için yok, yani öyle yaptırmadım ben.
    50 gün için 865TL ödemiştim. Yalnız yurt dışında çekici yok, bu çok can sıkıcı.
    espresso bunu beğendi.
    youtube.com/@bisuruyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yurtdışına çıkacağın zaman o dönem için zeyil yaptırıyorsun abi, bütün kasko dönemi için yok, yani öyle yaptırmadım ben.
    50 gün için 865TL ödemiştim. Yalnız yurt dışında çekici yok, bu çok can sıkıcı.
    Makulmuş fiyatı, yeşil sigorta da o fiyatlarda. Kaskoyu ihmal etmemek lazım.
    Çok yakın bir arkadaşım 2019'da BMW GS motorunu Atina'da otelin otoparkında çaldırmıştı. Kaskoyu yırtdışı zeyili olmasa fena canı yanardı, o moral bozukluğu ile istanbula uçakla döndü, neyse ki sigorta şirketi iki hafta içinde ödemeyi yapmış, o zamanda beridir aklımda bu kasko yurtdışı mevzusu.

Geçen sene haziranda arabayla bulgaristan ve yunanistana giderken kasko için sormuştum, arabanın kaskosu haziran sonu doluyordu, belli günden az kalınca yurtdışı yapmıyorlar demişti sigortacı.

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Sikorta önemli.

İsviçre yolunda, iki Ferrari, bir McLaren, bir Bentley çarpıştı

Avusturya’dan İsviçre’ye geçiş yolunda, sadece 499 tane üretilen Ferrari LeFerrari’nin de arasında bulunduğu, iki Ferrari, bir McLaren Elva ve bir Bentley çarpıştı. Toplam değeri 7 milyon İsviçre Frank’ı olan araçların hasarı 1.8 milyon İsviçre Frank’ını bulundu.

Avrupa günlerdir bu trafik kazasını konuşuyor. Avusturya’nın, İsviçre yakınındaki Pfunds dağ yolunda, tüm zamanların en pahalı trafik kazası yaşandı. Toplam değerleri yaklaşık 7 milyon İsviçre Frank’ı olan dört lüks araba, bomboş yolda birbirine girdi. Hasar, 1.8 milyon İsviçre Frank’ı oldu. Arabaların Türkiye’deki değeri ise bunun yaklaşık 2.5 katı.

3. SIRADAKİ FERRARİ ÇARPTI
    Kazada, dünyanın en lüks dört otomobili birden ağır hasar gördü. Kazaya bir McLaren Elva, bir Ferrari La Ferrari, bir Ferrari 812 Superfast ve bir Bentley Continental GTC karıştı. 10 Kasım’daki kaza, öğleden sonra 14.40 civarında meydan geldi. Kazada, üçüncü sırada giden ve değeri 500 bin İsviçre Frank’ının üzerinde olan Ferrari 812 Superfast sürücüsünün güneşten gözünün kamaşması nedeniyle, dünyada sadece 499 örneği bulunan 4 milyon İsviçre Frank’ı değerinde olan önündeki Ferrari La Ferrari’ye çarptı.

ZİNCİRLEME LÜKS KAZA
    O da önündeki 1.7 milyon İsviçre Frank’ı değerindeki McLaren Elva’ya çarptı. En arkadaki 300 bin Frank değerindeki 610 beygir gücündeki Bentley de duramayıp önündeki Ferrari Superfast’a arkadan bindirdi. En büyük hasarın 963 beygir gücündeki Ferrari LaFerrari’de olduğu belirtiliyor. Toplam hasarın 1.8 milyon İsviçre Frank’ı olduğu hesaplanıyor. Yaşları 40 ile 52 arasındaki sürücüler yaralanmadı ve olayın duyulmaması için büyük çaba harcadı.

AKIL PARAYLA SATIN ALINMIYOR
    Ancak kazayı gösteren fotoğraf sosyal medyaya düştü. Trafikte gerekli güvenlik mesafesinin korunmamasından kaynaklandığı sanılan kaza, sosyal medyada günlerdir konuşuluyor ve "İşte paranın sağduyuyu alamayacağının kanıtı. Akıl parayla olmuyor. Yetenek de satın alınmıyor. Tamamen delilik. Bu kazanın maliyetini bir ömür çalışsak ödeyemeyiz“ yorumları yapıldı.
    Düşün ki bu kazada %100 kusurlusun!
    mertowski ve espresso bunu beğendiler.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Benim en büyük korkum da böyle sükseli bir kaza yapmak, yurt içi yurt dışı farketmez. Denk geldik Bebek'e iniyorsun, aşağı salarken dayının F488'e çaktın. hadi buyur. Arabada biraz daha rahat ama motosiklet kaskolarında İMM'yi düşük sınırlıyorlar hala.

j700 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB125 ACE
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim en büyük korkum da böyle sükseli bir kaza yapmak, yurt içi yurt dışı farketmez. Denk geldik Bebek'e iniyorsun, aşağı salarken dayının F488'e çaktın. hadi buyur. Arabada biraz daha rahat ama motosiklet kaskolarında İMM'yi düşük sınırlıyorlar hala.
    Bana ruhsatını gönder sınırsız ımm li motosiklet kaskosu teklifi alayım sana

0543 607 33 27

sigortacıyım ben

15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)