24 yaşındayım. 2014 model 125cc motosiklet. Üzerimde sigortalı ilk araç. 2378 lira ödedim 7 ağustosta. Alianz'ın teklifi 2870'di, Anadolu 2378 lira teklif etti.
Şimdiye kadar kazam, mezram, mahallem olmasa bile aslında sikortacılar için çok teylikeli ve çok sakar bir müşteriyimdir.
Piskilete binmek isterken -binemeden- üstüne düşüp ayak bileğini kırmayı becerebilecek kadar yetenekliyimdir.
Günün birinde "uçan tayyareye motosiklet çarptı" diye haber okursanız o marifetli şüfer ben olabilirim.
Günün birinde "uçan tayyareye motosiklet çarptı" diye haber okursanız o marifetli şüfer ben olabilirim.
Abi şimdi yaşına hürmeten o kötü espiriyi yapmam ama genç bir kardeşimiz o marifetli şüfer olduğunu itiraf etse ona niyet edip denize atlamasını, havuza koşmasını tavsiye ederdim.
İndirimsiz en yüksek fiyat , hasarsız 7. basamağa gelince en düşük fiyat çıkıyor..
Onu zaten biliyorum (Sigorta oto hasar dosya uzmanıyım)
Galiba 1. Basamak fiyatı ile ilgili genel bir bilgi verdiniz ama yazdığınız fiyat 1. Basamak için oldukça uygun gibi geldi bana
Abi şimdi yaşına hürmeten o kötü espiriyi yapmam ama genç bir kardeşimiz o marifetli şüfer olduğunu itiraf etse ona niyet edip denize atlamasını, havuza koşmasını tavsiye ederdim.
Onu zaten biliyorum (Sigorta oto hasar dosya uzmanıyım)
Galiba 1. Basamak fiyatı ile ilgili genel bir bilgi verdiniz ama yazdığınız fiyat 1. Basamak için oldukça uygun gibi geldi bana
1. basamak nedir diye soruyorsunuz sandım yeni aldığım motosiklete yaptırdım uygunmudur değilmidir fiyatı sorgulamadım , umarım Eureko sigortada çalışmıyorsunuzdur 6 ay oldu hasar bedelini alamıyorum :(
1. basamak nedir diye soruyorsunuz sandım yeni aldığım motosiklete yaptırdım uygunmudur değilmidir fiyatı sorgulamadım , umarım Eureko sigortada çalışmıyorsunuzdur 6 ay oldu hasar bedelini alamıyorum :(
Bir sigorta şirketinde değilim.
Bazı filo kiralama firmalarının hasar dosyalarını takip ediyorum.
Hasarınız sigorta genel şartları kapsamı içinde ise mecbur ödeyecekler.
Sigorta firması ile sürekli iletişim halinde olun.
Bir sigorta şirketinde değilim.
Bazı filo kiralama firmalarının hasar dosyalarını takip ediyorum.
Hasarınız sigorta genel şartları kapsamı içinde ise mecbur ödeyecekler.
Sigorta firması ile sürekli iletişim halinde olun.
Exper dosyayı ödenebilir diye onayladı ve sigorta şirketindeki dosya sorumlusuna gönderdi , müşteri hizmetlerini onlarca defa aradım dönüş yok , işten fırsat bulamadım genel merkezine gideceğim..