Kasko sordum fakat o an çıkmadı artık yapan çok firma olmadığını eğer kasko fiyatı çıkarsa arayacaklarını söylediler 2k 3k gibi çıkar diyordu o kadar çıksa kesin yaptırırım zaten ama 2 hafta oldu ses seda yok
Kasko için normal sigorta acenteleri pek yanaşmıyorlar onlara yükse fiyat çıkıyor diye. Motosiklet sigortası üzerine uzman sigorta acenteleri daha iyi fiyatlar alabiliyorlar. Onları bir araştırın. Forumda daha önce simi geçen şair sigorta, MRT sigorta gibi acenteler var. Ben 2016'da motoru aldığımdan beridir MRT sigorta acentesi ile çalışıyorum. Quick sigorta ve unico sigortadan kasko yaptırmıştım şimdiye kadar hep benim bulduğumdan daha iyi fiyatlar buldular.
Ben de deertliyim, benim trafik sigortası da gelecek ay karşıma çıkacak, bakalım ne olacak.
sbm den bakayım dedim en düşük 617 tl quick çıkıyor muhtemelen o kadar olacak en çok 1391 tl allianz. 27 sinde yenilenecek sigortacım da yazmadı daha.
ben 19 yaşındayım. 18 temmuzda yeni motorumu alınca 15 günlük süreyi kendime kar sanıp 15 gün içinde yaptırmadım sonrada cezalı fiyata düşerek 1800tlye anadolu sigortadan yaptırmak zorunda kaldım. halbuki 15 gün içinde yaptırsaydım 1350tlye iş kapanacaktı.
Ekşi sözlükte de gündem olmuş bu konu:
https://eksisozluk.com/trafik-sigort...?a=popular&p=1
bendeki 2 motorda quickli en son sigortacım yeni gelen kardeşimin motorunu corpus yapalım dedi onda ekstradan çekici hizmeti filan var işinize yarar belki dedi ama quick her zaman bana daha ucuz fiyat verdi kardeşimin ns160'ınada 100tl fiyat farkı vardı sadece az diye onu aldık bu sefer
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
boş konular herkes söver vakti gelince malum kişi kazanır hahahaha
örnek sakarya kimi görsem sövüyo ama seçim vakti en son %86 ile kazanmıştı hahahaha
2 gün önce yaptırdım. Bajaj pulsar 200 e 1688 tl çıktı. Bazıları da 1821-1866 tl tutar çıkarttı.
Yaş 28, geçmiş kaza yok.
iki motosikletim için de 7. basamaktayım, bugün mt-07 için 779 TL karşılığında ray sigorta poliçemi imzaladım.
Vespa'ya kasko yaptırdım.
1500TL muafiyetli, onun dışında anahtarla çalınma, sel, deprem vs her şeyi kapsıyor, sadece her bir hasarda 1500TL muafiyet var.
4143 TL. Unico. Maalesef sıfırıncı basamak, bu da sigorta şirketlerinin başka güzel bir golü.
Kişinin hasarı ömür boyu yakasında, ama hasarsızlık sadece araca özel, daha doğrusu poliçeye. O araç giderse başka araca transfer edilebiliyor anca.
Ray sigortadan 863 tl çıktı. Geçen sene quick 244 tl idi. Bilginize.
2006 model cup sigorta 1460 tl çıkti.
mexico 150 motosikletime QUICK sigortadan 1395 liraya sigorta yaptırdım. Yol yardımda dahil.
13 gün sonra bitecek trafik sigortam için ben neden online teklif alamıyorum? Sabahtan beri ekran karşısında form dolduruyorum, bilgi giriyorum. Hep hata alınıyor.
Dün baktım bu sene 1395 liraya yaptırdığın sigortayı geçen sene 586 liraya yaptırmışım. Hiç kazam yok ve yine QUICK sigortadan yaptırmışım.
En ucuz teklifi buradan aldım, almıştım.
Dün yeniledim 1500 küsüre
300 lira gibi de ihtiyari mali mesuliyet yaptırdım
Artık hiçbir şey ucuz değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)