Belki siz fark etmemiş olabilirsiniz ama konuyu açmama sebep olan aklımdaki bir takım sorularda da bir anlam var hocam. Siz doktor, ben de hasta isem sizin ilk hastanızım, o yüzden hem benim soruma cevap verip hem de nasihat verebilirsiniz. İkisi aynı anda olur yani. Cevap vermeyip sadece nasihat veren doktor olmaz biliyorsunuz, psikiyatri bölümünde değil isek tabi ki
Tüm uyarılarınızın gereğini yapmaya çalışacağım; dediğiniz gibi arada bir de üşengeçliğe ve düşük risk faktörü analizine sığınarak bu gibi sorumsuzluklarda bulunabiliyor insan. Sigara ve Alkol'ün vücuda zararlı olduğunu ve bir gün kendisinin ölümüne sebep olacağını bilmesine rağmen sırf stresinden ya da keyfinden bunları içmeye devam edip doktor karşısına çıkarak teşhis konulan ve akabinde ufak bir nasihat ile yapması gerekenin kendisine doktor tarafından söylendiği insanlar gibi düşünebiliriz bu durumu da. Siz bana teşhis koydunuz, uyarıda bulunduğunuz, nasihat verdiniz, goygoy yaptınız ama bir tek sorumun cevabını vermediniz. Sıra bunda
Siz şimdilik sorumu ilgilendiren cevabınızı ve o soru etrafındaki görüş, tavsiye ve varsa tecrübelerinizi de ayrıca belirtirseniz sonra hep birlikte bana kalan nasihat kısmında geyik yapıp gırgır geçeriz. Gücenmem, ti'lerinizdeki payımı hak ettiğim kadarı ile alırım, merak etmeyin zira bu forumda açılan konuların altındaki, sorulan sorular ile alakasız yorum, betimleme, uyarı, nasihat, gırgır vs gibi üye mesajlarına karşı değilim, tam aksine bunları okudukça ben de tebessüm edip hem gülüp hem de bu yorumlardan istifade edip altındaki anlamları yakalayıp alıyorum. Şu anda tam da bu durumun öznesi bu sefer bu açtığım konu ve ben oluyorum, bu girdabın içinden çıkalım ve sizin de espresso hocam gibi bu Deflektör konusundaki yorumunuzu alalım artık, ne dersiniz?
Teşekkür ediyorum hocam, benim de aklımda şeffaf olanı almak vardı ama sürekli güneşli havalarda Scooter'ı çıkartacakmışım gibi kendimi şartladığım için Füme rengi olursa direkt karşıdan vuran güneş ışınını da keserek ev-iş arası o kısa mesafeyi daha rahat gidip gelirim diye düşünmüştüm. Ama akşam ve kapalı havalarda görüş mesafesini ciddi anlamda düşürür mü düşürmez mi onu mukayese edemiyordum.