Eylül ayı - deniz sezonunu kapamaca turu 2
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın.
-
Geçmiş olsun güzel gezmişsin .Şöyle yedi sekiz sene sonra oralara kalıcı yerleşmek senin şu an yaptığını yapmak hayalim.
-
ufoz adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın.
Teşekkürler başkan.
-
süper yerler ege akdeniz de görülecek daha çok yer var bunu görmüş oldum
geçmiş olsun
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun güzel gezmişsin .Şöyle yedi sekiz sene sonra oralara kalıcı yerleşmek senin şu an yaptığını yapmak hayalim.
Sizin gibi emekli olmuş çiftler için ideal bir yer okan abi. Özellikle motor kullananlar için tam bir gezi cenneti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
süper yerler ege akdeniz de görülecek daha çok yer var bunu görmüş oldum
geçmiş olsun
Zevkler kişiseldir fakat bana göre gökova körfezi ile kaş'a kadar olan kısım dünyanın en müstesna yerlerinden birisi. Eşsiz bir güzellik barındırıyor.
-
yıllardır muğlaya gelir giderim. bizimkiler dalyanda yaşıyor. şurayı herkes söyler bi gidemedim. varsa yoksa iztuzu plajı.
iyi gezi olmuş. sarıgerme tarafına da bi git oralar da fena değildir.
tek sıkıntı yollar. hem çok dar hem de mıcırlı. en iyi lastiği taksan da viraj yapmak çok tehlikeli oluyor. virajda anzsızın karşıdan araba çıksa kaçacak yerin olmuyor.
-
-ZERO- adlı üyeden alıntı
yıllardır muğlaya gelir giderim. bizimkiler dalyanda yaşıyor. şurayı herkes söyler bi gidemedim. varsa yoksa iztuzu plajı.
iyi gezi olmuş. sarıgerme tarafına da bi git oralar da fena değildir.
tek sıkıntı yollar. hem çok dar hem de mıcırlı. en iyi lastiği taksan da viraj yapmak çok tehlikeli oluyor. virajda anzsızın karşıdan araba çıksa kaçacak yerin olmuyor.
İztuzu iyidir hoştur ancak aşırı rüzgarlı ve denizi çok dalgalı bir yerdir. O yüzden pek hoşuma gitmiyor orası açıkçası. Ama yine de arada bir giderim.
Sarıgerme'ye git demişsin ama kanka benim köy sarıgerme çok eskiden orada hiçbir tesis yokken, inekler falan yayılırken biz denize giriyorduk orada. Sonra Özal döneminde oteller inşa edildi. Tesisler kuruldu. Eski doğal havası kalmadı. Ama yine de bakirlik açısından halk olarak korumaya çalışıyoruz.
Ben sarigermede plaja gitmiyorum. Ahşap tekne var, karşı adaya geçiyoruz. Orada balık falan avlayip denize girip akşam geri dönüyoruz.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
İztuzu iyidir hoştur ancak aşırı rüzgarlı ve denizi çok dalgalı bir yerdir. O yüzden pek hoşuma gitmiyor orası açıkçası. Ama yine de arada bir giderim.
Sarıgerme'ye git demişsin ama kanka benim köy sarıgerme
çok eskiden orada hiçbir tesis yokken, inekler falan yayılırken biz denize giriyorduk orada. Sonra Özal döneminde oteller inşa edildi. Tesisler kuruldu. Eski doğal havası kalmadı. Ama yine de bakirlik açısından halk olarak korumaya çalışıyoruz.
Ben sarigermede plaja gitmiyorum. Ahşap tekne var, karşı adaya geçiyoruz. Orada balık falan avlayip denize girip akşam geri dönüyoruz.
https://i.hizliresim.com/7xotp63.jpg
ben de sandım ortaca dışından bir yerden geldin
o zaman bir gün knidos taraflarına git diyeyim
-
Ağlı köyünden yukarı karagöl tarafına çıkarsan ordan da güncel fotolar isteriz, kamp tutkunu olarak en sevdiğim bölgelerden biridir Sandras Dağı.
-
joshua adlı üyeden alıntı
Ağlı köyünden yukarı karagöl tarafına çıkarsan ordan da güncel fotolar isteriz, kamp tutkunu olarak en sevdiğim bölgelerden biridir Sandras Dağı.
Oraya da gittim geçen sene. Karagöl değil Gökçeova gölü orası. Sandras dağının zirvesinde kartal gölü var. Oraya da gittim. Oraları adım adım bilirim.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Umarım hayaliniz gerçekleşir. Ben 6 seneyi devirdim Fethiye'ye yerleşeli. Temmuz Ağustos sıcakları fena ama.
-
Pazara kadar ne yapacaksaniz yapin. İstanbul'da Pazar öğleden sonra hava soğuyacakmis.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Oraya da gittim geçen sene. Karagöl değil Gökçeova gölü orası. Sandras dağının zirvesinde kartal gölü var. Oraya da gittim. Oraları adım adım bilirim.
Moto Kamp bölümünde Kartal Gölü kampı başlığımız mevcut, iki sene olmuş ben de gitmeyeli
http://www.motosiklet.net/forum/moto...900-metre.html
-
joshua adlı üyeden alıntı
Muazzam bir mekan
-
Akacak kan damarda durmaz :D Geçmiş olsun :D
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Akacak kan damarda durmaz :D Geçmiş olsun :D
Teşekkür ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)