Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Gerçekten Çin Malı ALINMAZ

REKLAM ALANI
    joshua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250 (2016) KLR 650 (2006)
    Mondial yakın çevremde kimde görsem yeni alınan motorlar basit arızalar veriyor arıza basit dahi olsa insanı bezdiriyor, çoğu arızalar montaj esnasındaki dikkatsizliklerden, iş terbiyesinden yoksun umursamaz tavırlı fabrika/servis çalışanlardan kaynaklanıyor, düzgün sıkmadıkları civatalar yüzünden bayiden aynı gün aldığı motor eve gidene kadar sorun çıkaranı da gördük, bunun yanısıra yakın çevremde gördüğüm en sağlam çinli motosikletlerden biri ramzey qm200gy dual sport tarzı olan modeldi, qm200gy bloğu farklı markalarda da kullanılan oldukça sağlam bir bloktu bir rivayete göre bu blok suzuki dr200 ün bloğu(doğruluğuna emin değilim)
    espresso bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ali abinin ustasi sağlam,daha onceki konularda da belirtmişti,muhtemelen temiz bakim ve işçilik yapiyor.sonradan olabilecek arizalara karşi önlem aliyor.

Bir söz var,

Gerçek ustalar bozuk makinayı çaliştirir
    Sözde ustalar ise çalişanı bozarlar.
    Levent belki ustalar yaşıma hürmeten benim işimi iyi yapıyorlar . Çünki onların babası yaşındayım. Ancak Bursanın çok meşhur bir tamircisi bundan 9 sene önce benim HONDA FALCON a bir tek buji değiştirdiği halde (( Ben sana motor yaptım )) diyerek 650 liramı almıştı. Ve aynı herif şu an Bursa da senin kullandığın Hintli motorun servisi. Hem de 10 seneden beri.
    Mondiali Bursada 3 ayrı servisde - İnegöl de 2ayrı servisde - İst . Hasanpaşa da Özkan da , Çeşme ve Bornova olmak üzere 2 farklı yerde toplam 8 ayrı dükkanda bakımlarımı yaptırdım . Çoğu zamanda başkalarından alınan paraların 3 de 2 lirasına.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:51 ----------

Hepsi de sağ olsunlar mondial de motorumun en ufak sıkıntısında bile kendi motosikleti gibi işlem yaptılar.
    levend84 bunu beğendi.

Motosikleti
    Artık Yok...
    Benim genel gördüğüm montaj sıkıntıları da çok var burda montajlanıyor çoğu herhal de çok görüyorum marka model farketmez grenaj aralarında boşluklar hatlarda çizgide uyumsuzluk oturmayan tırnaklar…
    Yani montaj sıkıntıları da çok var ..

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    arkadaşına para biraz bol gelmiş ondan kaşınmış
    gül gibi motorlarınız varken niye 35 bin drifte yatırdınız aklım almıyor

frankestayn1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Alıntı zekeriyaimam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşına para biraz bol gelmiş ondan kaşınmış
    gül gibi motorlarınız varken niye 35 bin drifte yatırdınız aklım almıyor
    Yaptık valla bir hata ya ilana attım zaten satalım kurtulalım aldığımız fiyata koyuyoruz + yaptığımız masraflar cabası.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)