Rks Nerede Üretiliyor Ne Malı ?
Reklamlar
-
Rks ne malı italyanmı çinmi türkmü ? sağlam motormu alınırmı rks titanic almayı düşünüyorumda
Reklamlar
-
çinde üretiliyor parçalar Türkiyede toplanıyor.Manisa da fabrikası var
-
Rks Titanic 150-S'i geçmişte 17.000 km kullanmıştım. Rks Titanic'i Keeway firması üretmektedir. Keeway firması her ne kadar "Biz Macaristan'da kurulduk, Avrupa firmasıyız" deseler de bir Çin firmasıdır. Bu bağlamda Keeway Çin malıdır. "Rks" ismi ise Keeway'in ürettiği modelin adıdır. Ülkemizde Kuba'nın sahibi Mj Group bu Keeway Rks'yi getirip burada montajlayıp Rks diye bir marka oluşturarak sattılar, modelin ismini de Titanic koydular. Titanic 150-S aynı zamanda "Benelli design" diye geçer, tasarımı Benelli Tnt 25 / 250 serisini andırır. Benelli de İtalyan markasıydı ama Çinliler aldı. Benelli de Çin'de bu grubun bünyesinde diye biliyorum. Eski Titanic ile Titanic 150-S'in blokları aynıdır ve göreceli olarak daha sağlamdır. Titanic 150-R'ın tipi de eski Titanic ile hemen hemen aynıdır ama bloğu cg bloğu gibi başka bir bloktur.
-
Titanic 150-S sahibiyim. Başlangıç motosikleti olarak alınabilir. Fiyatı da oldukça uygun bu zamana göre. Alt motor bloğu emsallerine göre sağlam olduğu söyleniyor. 10.000 km dir kullanıyorum. Debriyaj balatasını 10.000 km de değiştirdim. 3. viteste gazı köklerken motor bağırmaya başladığı için. Yan sanayi balata ile çözdüm sorunu. Yakıtı çok ekonomik. Ana depo ile (13 lt) 510 km gidiyor. Sonra yedek depoya geçiyorsun. Parça sıkıntısı var açıkçası.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Rks Titanic 150-S'i geçmişte 17.000 km kullanmıştım. Rks Titanic'i Keeway firması üretmektedir. Keeway firması her ne kadar "Biz Macaristan'da kurulduk, Avrupa firmasıyız" deseler de bir Çin firmasıdır. Bu bağlamda Keeway Çin malıdır. "Rks" ismi ise Keeway'in ürettiği modelin adıdır. Ülkemizde Kuba'nın sahibi Mj Group bu Keeway Rks'yi getirip burada montajlayıp Rks diye bir marka oluşturarak sattılar, modelin ismini de Titanic koydular. Titanic 150-S aynı zamanda "Benelli design" diye geçer, tasarımı Benelli Tnt 25 / 250 serisini andırır. Benelli de İtalyan markasıydı ama Çinliler aldı. Benelli de Çin'de bu grubun bünyesinde diye biliyorum. Eski Titanic ile Titanic 150-S'in blokları aynıdır ve göreceli olarak daha sağlamdır. Titanic 150-R'ın tipi de eski Titanic ile hemen hemen aynıdır ama bloğu cg bloğu gibi başka bir bloktur.
Hocam şaşırtıyorsun. vikipedia da bu kadar bilgi yok.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Hocam şaşırtıyorsun. vikipedia da bu kadar bilgi yok.
Abi ben bu Titanic 150-S'in stickerlerini sökmüştüm. Motor da 2016'da çok tanınmadığı için millet "bunun markası ne?" diye sorduklarında yanıtlarken ömrümden ömür gidiyordu. Diyordum ki "Kardeş bak, Ruhsatta Kuba yazıyor ama markası Rks, yurtdışında Keeway üretiyor ama Benelli dizayn ettiğinden deposunda Benelli logosu var."
Bence kendi segmentine göre çok şık motordu. Bodrum'a, Çanakkale'ye, defalarca Bursa'ya gittim. Tabi bu yollar senin yaptığın yol yanında üfürükten teyyare.
-
-
Bir japon kadar sağlammıdır ?
-
Benim Gaziantep'te montajlanıyor die aklımda kalmış. Manisa'da ek fabrika mı açtılar veya üretimi oraya mı taşıdılar bilemiyorum.
-
alt motor suzuki gs150 kopyasıdır R ve S olmak üzere 2 modeli var. S modeli tek farkı arka tek amortisör diğer herşeyi aynı R modeli ile.
-
Karadenizlinin akrabalarını tanıştırmak sahnesi geldi aklıma.
Ayrıca tebrik ederim, bu bilgiler her yerde bulunmaz. İnsan motorunu böyle sevmeli
-
Rks titanic 200 almak istiyorum agresif kullanan birine dayanırmı ? sağlammıdır motor bloğu japon kadar
-
motorcu321 adlı üyeden alıntı
Rks titanic 200 almak istiyorum agresif kullanan birine dayanırmı ? sağlammıdır motor bloğu japon kadar
Dayanmaz. O motor eskidi, hep bütçesi düşük kardeşler aldı, kullandı. Bakımları ne durumda, nasıl yapılmış kimse bilemez. Agresiflik kişiden kişiye değişebilen bir kavram ama bence o Titanic 200 elinizde kalır sizin.
-
Çinlilere ne kadar uzağım en son jinlun dorado corvus da kaldım ondan sonrası bende yok ..
-
Abi ben bu Titanic 150-S'in stickerlerini sökmüştüm. Motor da 2016'da çok tanınmadığı için millet "bunun markası ne?" diye sorduklarında yanıtlarken ömrümden ömür gidiyordu. Diyordum ki "Kardeş bak, Ruhsatta Kuba yazıyor ama markası Rks, yurtdışında Keeway üretiyor ama Benelli dizayn ettiğinden deposunda Benelli logosu var."
Bence kendi segmentine göre çok şık motordu. Bodrum'a, Çanakkale'ye, defalarca Bursa'ya gittim. Tabi bu yollar senin yaptığın yol yanında üfürükten teyyare.
https://i.hizliresim.com/41a4t6j.jpeg
Bir motor da yağ filtresi varsa cidden sağlamdir.fotodan gordugum kadariyla yag filtreside var.
Acaba senin motor şimdi ne durumdadir,hala yürüyormudur.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Bir motor da yağ filtresi varsa cidden sağlamdir.fotodan gordugum kadariyla yag filtreside var.
Acaba senin motor şimdi ne durumdadir,hala yürüyormudur.
Benim motoru satın alan çocuk sürmeyi bilmiyordu, motoru incelemeye geldiğinde tamamen bana güvendi de aldı. 12.Nisan.2018'de notere kamyonetle gelip devir sonrası kamyonete yükledi de gitti. Umarım kazasız belasız sürmüştür. Satış günü noter öncesi resmim de aşağıda, çocuğa 3000 km.de Winter grip hediye etmiştim, o lastikleri de arkaya bağlamıştım.
-
Benim motoru satın alan çocuk sürmeyi bilmiyordu, motoru incelemeye geldiğinde tamamen bana güvendi de aldı. 12.Nisan.2018'de notere kamyonetle gelip devir sonrası kamyonete yükledi de gitti. Umarım kazasız belasız sürmüştür. Satış günü noter öncesi resmim de aşağıda, çocuğa 3000 km.de Winter grip hediye etmiştim, o lastikleri de arkaya bağlamıştım.
https://i.hizliresim.com/a2gw3mp.JPG
Senin gibi dürüst birine denk gelmiş daha ne olsun.
Reis fotoda,Uzman dr.tommy makinen gibi çıkmıssın
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Senin gibi dürüst birine denk gelmiş daha ne olsun.
Reis fotoda,Uzman dr.tommy makinen gibi çıkmıssın
Resme bir daha baktım da çocuğa da motoru leş gibi teslim etmişiz, bir üzerine s.çmadığımız kalmış hee ne ayıp.
-
Resme bir daha baktım da çocuğa da motoru leş gibi teslim etmişiz, bir üzerine s.çmadığımız kalmış hee ne ayıp.
Olsun be reis,lastikleri streçlemissin ya o yeter
-
https://i.hizliresim.com/a2gw3mp.JPG
Say my name!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)