Rks Nerede Üretiliyor Ne Malı ?
Reklamlar
-
Keewayi niye getirmeyi kestiler acaba benim çok sempatim vardı o markaya en azından farklı biraz da Çin’e oranla kaliteli mal getiriyorlardı..
Dünyada hala satılıyor keeway adamların ducatiye benzeyen adv leri falan vardı ..
Reklamlar
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Benim motoru satın alan çocuk sürmeyi bilmiyordu, motoru incelemeye geldiğinde tamamen bana güvendi de aldı. 12.Nisan.2018'de notere kamyonetle gelip devir sonrası kamyonete yükledi de gitti. Umarım kazasız belasız sürmüştür. Satış günü noter öncesi resmim de aşağıda, çocuğa 3000 km.de Winter grip hediye etmiştim, o lastikleri de arkaya bağlamıştım.
https://i.hizliresim.com/a2gw3mp.JPG
Adam tarihini bile gün ay yıl olarak hatırlıyor. Helal olsun diyorum.
-
reo adlı üyeden alıntı
Adam tarihini bile gün ay yıl olarak hatırlıyor. Helal olsun diyorum.
Yok aslında hafızam çok kuvvetli değildir, sadece kayıt kuyut işlerine biraz değer verdiğimden zamanında yazmışım bir yerlere satış tarihini.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Yok aslında hafızam çok kuvvetli değildir, sadece kayıt kuyut işlerine biraz değer verdiğimden zamanında yazmışım bir yerlere satış tarihini.
Reis o rks kendi adina aldigin ilk motosikletti sanirim.ilk alinan motor unutulmaz,bende 2013 de 0km mondial almistim 1.300 birim paraya,mobilete benzeyen,o motorla alakali herşeyi hatirliyorum.
Geçmişte kinetik kullandigini yazmistin.ondan rks ilk aldigin motor mu diye sordum.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Reis o rks kendi adina aldigin ilk motosikletti sanirim.ilk alinan motor unutulmaz,bende 2013 de 0km mondial almistim 1.300 birim paraya,mobilete benzeyen,o motorla alakali herşeyi hatirliyorum.
Geçmişte kinetik kullandigini yazmistin.ondan rks ilk aldigin motor mu diye sordum.
Kinetic'i babam almıştı bana 14-18 yaşlarım arasında kullanmıştım. Kendi adıma ilk satın aldığım motor Rks Titanic'ti.
-
Temiz kinetik çok kovaladım öne sepeti falan sıfır boya atılacak çiçek …
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)