Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

En iyi aküyü kendine getiren şarj cihazı

REKLAM ALANI

Başlıktan anlaşılacağı üzere son teknoloji tedavi edemeyeceği iyileştiremeyeceği Akü olmayan amper ayarı da yapabilen bilirsiniz yüzde 10 gücünde şarj yapılıyor kaliteli şarj cihazı arıyorum 4 4 lük ömürlük

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

tavsiye eden var mı

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Şarj cihazı bozuk aküyü tedavi etmez fiziki yapısı sağlam ama uzun süre şarj edilmemiş aküyü dolu tutar , bende Bosch C3 var , akü doldukça amperi düşürüyor ve sonunda 0,1 amper gibi çok çok düşük bir değerde akım vererek aküyü uzun süreli beklemelerde canlı tutuyor , akü tipini otomatik tespit ediyor (otomobil , motosiklet , jel vs) artı eksi yanlış bağlanırsa akımı kesiyor , bunun birde C7 modeli var o 24 volt sistemleride şarj edebiliyor..diğer markalarında benzer özelliklerde ürünleri var , sağlamdır diye Bosch almıştım ama içinde uzay teknolojisi yok , 220 yi 12 volta çeviren bir bobin birkaç entegre diyot falan..
    M.balibey bunu beğendi.

Motosikleti
    ......
    Ölmüş aküye bazi oto elektrikçiler şoklama yapiyor.kurtarilirsa kurtariliyor.

Bir defasinda eski aracimin aküsunu bu şekilde 1 yil daha kullanmiştim.

Motosiklet akuleri amper bakimindan binek oto akulerinden düşük oldugu ıcin muhtemelen senin ölü aküyu canlandirma işin olmaz.

Niki ustanin önerdiği C3 her türlü iş görur.

desülfatör bu şoklamayı yapan mı

joshua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250 (2016) KLR 650 (2006)
    Akü ömrünü tamamlamışsa eğer ne yaparsanız yapın eski sağlığına kavuşması imkansız cihazlar işe yaramaz.

Motosikleti
    Artık Yok...
    Ölü akü şarj edilmez edersin iki gün iki hafta götürür tamam oldu dersin en olmadık yerde bir boşalır seni yolda bırakır akü bitmişse bitmiştir uzatmalar sadece seni zor duruma sokar en olmadık yerde bir inersin sonra bir binersin akü mefta.. üç kuruş yeni aküye para vermiyim diye beş kuruş masraf edersin ..

onlarca kez tecrübe ile sabit zaten o cihazlar adından belli şoklama cihazı yani akün bitmiştir seni sanayiye götürsün mağdur olma zor duruma düşme diye yapılan cihazlar akün şarj olsun akünü kurtar aküyü doldur diye yapılan cihazlar değil..

CRF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF 250 L
    Noco Genius serileri bu işin zirvesidir bence kendine uygun olanını seç al derim. Ben kullanıyorum çok menmunum

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    En iyi akü Yuasa herhalde. Onu kendine getirecek bir sürü marka model vardır ama yine de Yuasa kullanmak daha mantıklı olur gibi.

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Desülfatörle deneyebilirsin. Akü arızalı değilse ve gerçek ömrü tamamlanmadan sülfatlaşma nedeniyle performansı düşürüp arızaya geçmişse kurtarabilirsin.
    Bu işi %100 yapabilecek bir cihaz yok, öyle bir dünya yok desem daha doğru olur. Ama %10 ihtimal de olsa mevcut ekonomide akünün kalan potansiyel ömrünü ortaya çıkartıp sonuna kadar kullanmayı deneyebilirsin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)