köpeklerden kaçarken motosikletinin hâkimiyetini kaybeden sürücü vefat etti
Reklamlar
-
Yalova-Orhangazi karayolu üzerinde bulunan yan yolda pazartesi günü meydana gelen trafik kazasında kontrolünü kaybettiği motosikletten düşerek ağır yaralanan Selçuk Demir, tedavi gördüğü Yalova Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Kaza, geçtiğimiz hafta sonu Yalova-Orhangazi karayolu üzerinde bulunan yan yolda meydana geldi. Yalova Orhangazi ana yolu süpürgelik mevkiinde seyir halinde olan motosiklet sürücüsü Selçuk Demir (40) yan yola girdiği esnada üzerine gelen sokak köpeklerinden kaçarken motosikletinin direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ile savrularak yere düştü. Meydana gelen kazada sürücü Selçuk Demir ağır yaralı olarak olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Yalova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Selçuk Demir, 5 günlük yaşam mücadelesine yenik düştü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
https://www.iha.com.tr/bursa-haberle...betti-3904798/
Reklamlar
-
Allah rahmet eylesin.
Keşke başı boş köpekler için gerçek anlamda bir çözüm bulunabilse.
-
Malesef tepki göstersek linç ediliriz garip zamanlar.
Allah rahmet eylesin diyelim
-
Allah rahmet eylesin. Kaskı yok muymuş acaba?
-
Amerika'da motosiklet ehliyeti alma surecinden verilen ucretsiz egitimde bu konu neden var simdi anliyorum...
Kisaca:
Kopek gordugunuzde yavaslayin, kopegin size yaklasmasini bekleyin. Tam yakalayacakken hizinizi arttirin. Bir baska deyisle kopegin yolunuzu kesmesine izin vermek yerine arkanizda kalmasini saglayin. Yolunuza cikan kopek ya da herhangi bir canli 15-20 kilodan azsa yolunuzu degistirmeyin. Cunku kacmaya calisirken siz kendi basiniza is acabilirsiniz. Zaten hayvan muhtemelen son anda kacacaktir.
-
arican adlı üyeden alıntı
Allah rahmet eylesin. Kaskı yok muymuş acaba?
https://www.bursadabugun.com/haber/b...i-1543129.html
Bu haber ise kask oldugunu pek sanmiyorum ne yazik ki. Birde kahverengi cam sise goruyorum, belki o sebepten refleksler cok iyi olmayabilir.
Ama su kopekleri toplayip, kisirlastirip barinaklara(dogru duzgun denetlenen) koymalari lazim. Gecenlerde maliyet cikarmistim.
-
@redlion999
Evet. Sözü edilen bu olay. Kaskı yokmuş sanırım. Sanırım güneş gözlüğünü yeterli görmüş. Yerdeki izoleli çanta ve şişeyi görünce işin şekli biraz değişiyor. Bu olayda sadece köpekler rol oynamamış sanırım. Allah rahmet eylesin.
-
Allah rahmet eylesin ailesinin başı sagolsun. "Başı boş köpeklerle bu hayvan sevgisi olupta it gibi çemkirenlere barinak en iyi çözüm".
-
Şişeyi bilmem, belki evde içecektir. Ama kask takmamak gereksiz özgüven işareti. Böyle durumlar için ne düşündüğümü çok defa söyledim zaten. Allah rahmet eylesin. Etrafındakiler kazanın sebebi olan köpekler ile ölümün sebebi olan kask takmamayı ayırt edip ders alacaklar mı, o önemli.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)