Günün ve hatta konu gidişatının anlam ve önemini anlatıyor sanırsam.
Paran varsa Japon, yoksa alman.
A wise man once told his wife . . . nothing because he was a wise man.
If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
Elizabeth muhabetine geçmişsiniz köftehorlar ya çok güldüm. Bir de ekşi'de "elizabetin cenazesinde pide dağıtılacak" diye başlık açmışlar kahkaha attim ya. Londra belediyesi taziye çadırı kurcakmış.
Şu muhabbetler olmasa insanlar çatlar ölür bu memlekette iyi ki varsınız.
Kadın motosiklet mi kullanıyordu da haberimiz yok
Evet hiç işim gücüm yok.
Covid-19 sebebiyle idari izine ayrıldığım 14 mart 2020'den beri evde pc başında lüzumsuz işler peşindeyim. 16 temmuz 2020'de yaşı tamamlayıp emekli oldum.
Kronik kalp yetmezliği ve ona bağlı solunum yetmezliği ile beyine giden damardaki daralmadan dolayı pek fazla fiziksel aktivite ve iş yapamıyorum.
Bütün bunlar yetmezmiş gibi 28 nisan 2022 günü binememek suretiyle bisikletten düşüp ayak bileğimi kırdım.
Doktorların dediğine göre ameliyat sırasında kalp durmuş, vurdurarak çalıştırmışlar. Daha yeni yeni ayaklanıyorum.
Bu da bonus olsun.
İşte o yüzden türk lirasında ve binalarda sadece Atatürk 'ün fotoğrafı vardı eskiden .
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00 ----------
Çok geçmiş olsun . Vurarak kalp çalıştırmak da herkesin yapabileceği bişey değil bildiğim kadarıyla.
Bu arada ingilizler yasta da sterlin bana mısın demedi valla.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)