Demek istediğim şudur o makamda şu anda biri var yani kraliçe ünvanı nı resmî olarak taşıyan biri var haliyle çok maliyet olmaz en fazla isim değişir hatta belki anısına resmini bile değiştirmezler çünkü ben charlesin ve eşinin çok tahta kalacağını düşünmüyorum oğlu Williama devir edeceğini düşünüyorum… oda artık bir 60/70 yıl yönetir ..
Yazık bu İngilizlere.. Bojo'nun başbakanlığı yetmedi, bir de bu sidikli kral oldu başlarına.
Kraliçenin 100 yaşına kadar yaşamasını isterdim açıkçası ama kocası vefat ettikten sonra çöktü zaten.
En önemlisi kadın görgüsüz ve cahil değildi. Keşke feyz alsalardı Kraliçeden.
Kraliyet 100 milyon pound yani yaklaşık 2 milyar TL harcamış bizimkisinin sadece Cumhurbaşkanlığı bütçesi 4 milyar TL.Diyanet ve diğer kanallarla yandaşlarına yedirdikleri paraları hesaplıyamıyorum bile.Bizimkini onlara verelim görsünler masrafı.
https://t24.com.tr/haber/2022-butce-...ina-zam,986777
Aslında bu konuda en iyisini Fransız'lar yapmış.
İngilizler kraliçeleri için yas tutuyor bende şu İngiliz güzeli için yas tutuyorum.Malum ekonomiden dolayı bir türlü buluşamıyoruz.
Üstat gece gece forumda mesajlara bakarken ben de -ZERO- arkadaşımız sayesinde Triumph mevzusuna uyandım. Kusurumuza bakmasın -ZERO- , onun vesilesiyle haytalık yapmışız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
Buarada Türk argosunda Elisabeth (elizabet) ne anlama geliyor diye kraliçe geçmişte öğrenseydi kalp krizi geçirir, Charles tahta 10-12 sene önce otururdu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)