Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Scooter motorlar hakkında ....

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    dogukan0823 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Temmuz 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Merhaba herkese iyi forumlar diliyorum. Güncel olarak piyasada bulunan ve kurye motoru olarak da bilinen scooterler hakkında bilgilerinizi tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun kalırım. Honda pcx 125 ve 150 , activa s , spacy alpha , dio gibi çok tutulan motorlar haricinde RKS 125 private ve spontini 110 , Motolux ceo 110 , Kanuni Mati 125 gibi çin menşeili bir çok model mevcut bunlar hakkında bilgisi olan var ise ve paylaşabilir ise çok sevinirim.

    Ayrıca belirttiğim Honda marka olan modeller içerisinde beni üzmeyecek f/p olan tecrübelerini paylaşmak isteyen var ise merak içerisinde bekliyor olacağım . Herkese iyi forumlar arkadaşlar .


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    Benim arkadaş steak cisi var geçen 4 paket motorunu spontini ile değiştirdi sıfır ..

  3. #3
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    BMW R1200GS / Piaggio Medley / Peugeot Tweet
    Merhaba , hiçbiri sorunsuz değil ama bütçe varsa Honda'nın modellerine yönel , kuryede kullanmayacaksan Pcx dizayn , konfor ve sağlamlık gibi konularda mutlu eder , 125 lik olan iki kişi dik yokuşlarda biraz bayılıyor 150 lik aradaki 25 cc ye göre çok daha canlı , ikisinide baya kullandım..kuryede kullanacaksan Honda Activa ve Hero nun modellerini yollarda çok görüyorum , bir iki yıldır Dio da kuryelerce tercih ediliyor , duyduğum kadarıyla 2 lt nin altında bir tüketimi varmış ama iki kişi çevre yoluna vs çıkarsan keyif vermeyecektir..yazdığın diğer modeller hakkında bilgim yok , bütçe Honda ya vs yetmiyorsa Sym , Kymco , Peugeot hatta Piaggio nun biraz daha eski modellerine göz at , ikinci elleri durgundur , yedek parçaları ha deyince heryerde bulunmuyor ama düzgün kullanılmış bakımlı ise bunlarda kolay kolay üzmez..

  4. #4
    tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2021
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    activa veya spacy nin piyasası var satmak istediğinde spontini öyle değil ama ben uzun süre kullanıcam diyosan al ben spontini ile izmirden istanbula geldim mati ile motor yaptırmadan 80000 km yapan var .


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)