Şimdi;
Genellikle yaz kış bot veya benzerlerini giyen biri olarak, motosiklet botları benim gündelik ayakkabılarımdan kolay giyilip çıkartılıyor, yani daha kolay ve pratik. Gün içinde iş yerinde değiştirmeyi dahi düşündürtmüyor. Yani benim için fark yok hatta daha iyi
Pantolon giymeden çıksan absürt kaçar, malum donla ortada dolaşılmasını birçok toplum hoş karşılamıyor
Pantolon motosiklet pantolonuysa dizlik şart değil, zaten motosiklet pantolonu olmasa yazmazdınız kanısındayım
Eldiveni de bir giyip çıkarıp tekrar giymektense bir kez giymek yeterli, sorun olmaz, test için her seferinde giyip tekrar çıkartıp giymeye gerek yok
Kask da bana şapka giymekten kolay geliyor. Toplama bakarsak bir süre kaybı yok. Masraf var ama zaman kaybı... bilmedim
Bu iş biraz da kişiye göre değişen birşey olduğu için, herkesin tercihi kendine diyelim. Benim de yakın bir arkadaşımın motosiklet ekipmanı giymesi 10 dk sürüyor. Adamın giyinmesi bitmek üzereyken ben giyinip ondan önce hazır oluyorum. kişiden kişiye bu işler değişiyor.