Herkeze iyi dileklerinden ötürü teşekkür ederim.
Herkeze iyi dileklerinden ötürü teşekkür ederim.
Benim zincir kilitte 591 nolu videodakinden.Arakadaşınkide 591nolu videodakinden.Bukadar kolay açılabiliyorsa hiç bir işe yaramaz o zaman.Ben anahtarla o kadar kolay açamıyorum.
Motorun bir resmi falan yokmu.En azından kafamıza yer eder görseli.Aynı motordan gördüğümüzde dikkatimizi çeker.
Çok geçmiş olsun.
Umarım iyi haberler alırsınız.
Çok geçmiş olsun resimleri varsa paylaş üstat, ayrıca letgo gibi yerlerede bak :(
Herif Manyak Yüzünden Belli,
Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bulunur diyelim ama bulunmama ihtimali malesef çok yüksek. Benim de bir kere çalındı motorum 4 yıl önce kapalı otoparktan. Polise gittim, tutanak tuttular ve sonra da bir şey olmadı. Aradan zaman geçince karakola gitmiştim birkaç kere ve haber yok demişlerdi. Ordaki bir polis memuru da bana motorun büyük ihtimalle yedek parça olmuştur dedi. Çalıntı motoru satamayacakları için parçalarını söküp yedek parça olarak satıyorlarmış. Gerçekten çok üzücü :(
Bu kağıthane'de çok fazla oluyor hırsızlık. A haberde spiker kadının africa twini de kağıthaneden çıkmıştı .Özellikle şunu hiç unutamıyorum
https://www.instagram.com/p/CRQLtGflbzI/
aynı zincirden bende de var fakat kilidini değiştirmeyi düşünüyorum. ne almamız gerekiyor acaba, kayar milli kilitler daha güvenilir diye görüyorum sağda solda
geçmiş olsun umarım yakın zamanda bulunur
Geçmiş olsun, inşallah hasarsız eksiksiz bulunur.
Merhabalar
Çalınan motorumun yerine Tvs Rtr 200 aldım.Çalınan Sym Wolf motorum Arnavutköyde Polisin rutin bir çevirmesi esnasında bulundu.Hırsızlar şase no kazımışlar. Kriminale giden motorumun bana ait olduğu anlaşıldı. Haftaiçi teslim edilecek.Herkese teşekkür ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)