zincir dişli değişim ..???
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ön dişli fotosunu birde yan yana koysa idin keşke , odaklanınca gördüm faciayı , eski dişli ve yanık yağ tabakası sandım , eline sağlık.
-
Dişlilerin durumu kötü eskimiş değişmiş ama zinciri değiştireceksen komple değiştirmişsin iyi olmuş...
-
Eline sağlık , ön dişli çok vahim görünüyor katur kutur sesli çalışıyor olmalı , ağır güçlü bir motor olsa belki sıyırıp zinciri atmıştı , fotodaki perçin şişirme zavazingosu gerekli mi ? ben hep bir zımba ve karşılıklı iki çekiçle hallettim o işi..
-
Elinize sağlık yenilenmiş güzel olmuş ama balatayı niye değiştinizki daha yeni duruyor.
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık yenilenmiş güzel olmuş ama balatayı niye değiştinizki daha yeni duruyor.
yağmurda ses yapıyordu ayar oldum yenisini taktım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Eline sağlık , ön dişli çok vahim görünüyor katur kutur sesli çalışıyor olmalı , ağır güçlü bir motor olsa belki sıyırıp zinciri atmıştı , fotodaki perçin şişirme zavazingosu gerekli mi ? ben hep bir zımba ve karşılıklı iki çekiçle hallettim o işi..
perçin i şişirme yok o pim teker dönerken çıkacak birşey değil kaldıki zincir kilidi var evet büyük cc de perçin şişirme var fakat 100 250 cc arası pimi zincir sökme ile söküp takıyorsun
ön dişlinin yarısı yoktu
hatta hatta debriaj balatası bitik sanıyorsum vitesler felaket geçiyordu o durum da düzeldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Ön dişli fotosunu birde yan yana koysa idin keşke , odaklanınca gördüm faciayı , eski dişli ve yanık yağ tabakası sandım , eline sağlık
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------
akü değişimi de yaptım fakat elektrk tesisatında sıkıntı var o yüzden marş ile çalışmıyor ayak marşı ile devam bu gün usta ya gittim yarın tesisat elden geçecek
10 yaşında japon almayın arkadaşlar sıfır çinli alın parçası ucuz ustası her yerde var hatta hatta elektrik tesisatı sıkıntılı olsa bile yolda kalmıyor teker dönüyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Son foto ibretlik!
Elinize sağlık...
-
elektrik tesisat sorunu da tamir edildi çalışmayan el marşı ve korna sıkıntısız çalııyor
birde çözemediğim arka dişli vidaları gevşemesi 4 tane contalı somun takıldı gevşemeye başlamaıştı değişimden sonra neyi yanlış yaptığımı daha çözemedim fakat o sorun da çözüldü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)