Öncelikle motosiklet.net ailesine selamlar. Alacak verecek karşılığı bi tane cbr 600 rr aldım. İlk başlarda hevesim yoktu. Motorsiklet kullanmak aklımdan geçmiyordu. Satacaktım. Ama çok temiz bir makina birde gözümün önünde dura dura bende merak uyandırmaya başladı. 250 lik motoru olan bi arkadaşımla trafiğe kapalı alanda vites fren nasıl kullanılır motor nasıl durdurulur gibi antremanlar yaptım biraz. Fırsat buldukça arkadaşımla beraber çalışıyoruz kendisi profesyonel sürücü. Daha sonra onunla birlikte kendi motorumun gaz tepkisi vites fren kullanımı gibi şeyler çalıştık. Şimdi tek başıma trafiğe çıkmadan bu motorla vakit geçiriyorum boş arazilerde. Kendimi geliştirmek için neler yapabilirim. Bu motorun tehlikeli olduğunun çok farkındayım. Aklı başında biriyim. Motor 180 kg civarı olmasına rağmen motora hakim olacak güçte biriyim. Neler yapmalıyım neler yapmamalıyım motor sektörüne uzak olduğum için öğrenmem gereken şeyler nelerdir fikir verirseniz sevinirim. Not : kask eldiven mont dizlik ekipmanlarım tam.