Esnafı boşver de o 50cc ucubeye o parayı verme. 2. el honda dio 110 al keyfine bak.
hocam ben 2019 senesinde bi hata yapıp falcon freedom 250 almıştım buradan. satın aldıktan sonra taşıma sırasında kırılan bir debriyaj kolu için yaklaçık 3 hafta bekledim daha sonra oradaki motorlardan birinden sökülüp verildi. arkadaşın dediği gibi bu ucubeye o parayı kesinlikle verme.
Ne olursa olsun. 50 km'de yok üç günlük, yok beş aylık motosiklet, otomobil benzeri şey almam.
Hele hele oynanmış 50 cc den bilmem kaç cc ye çevrilmiş asla.
Veririm üç eksik, beş fazla neyse sıfır adıma faturalı alır geçerim.
Sıfır adıma alıcaktım orda sorun yokta sen takside girme paran varsa nakit al mı diyorsun
İki ay önce bu galeriden arkadaşıma motosiklet aldık herhangi bir sorunla karşılaşmadık bakımdan bakıma gidiyoruz. Bu tarz motosikletlerde biraz da şansa bakıyor arıza olayı. Aynı motosikleti alıp binlerce kilometre sorunsuz binenler de var ya da aldığı ilk ay sorunla karşılaşanlar da.
Yaşlıveacemi linke dikkat etmedim km yapmış olabilir esnaf dürüst mü diye sordum
O paraya mis gibi gider cok temiz msx alınır boyle ne oldugu belli olmayan çin işi bi motora verilmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)