Onu bunu bilmem arkadaşlar benim hanım bi türlü izin vermiyo ama kafaya koydum motora binecem bişey olursa size haber ederim hakkınızı helal edin
Onu bunu bilmem arkadaşlar benim hanım bi türlü izin vermiyo ama kafaya koydum motora binecem bişey olursa size haber ederim hakkınızı helal edin
sevgilimde benim kadar hevesli, evlenirsek öle bi derdim olmıycak. degişmez umarım
Ben evlidegilim ama gecmisde motosiklet yuzunden birakdigim kiz arkadaslarim oldu. Yani "binmek istemiyorum" diyip olayi kesenleri oldu ve bunu kabul edebilirim ama asiri ustumu gelenlerde oldu. Motosiklet benim hayatimin bir parcasi ve beni kabul eden boyle kabul etmeli.
Su Nescafe ucu bir arada reklami varya? Onun gibi birsey...
HER TÜRK ASKER DOĞAR
BU BİR UYARIDIR
ARKADAŞLAR BİR ERKEK İKİ DEFA ÖLÜR
BİRİNCİSİ EVLENDİĞİ ZAMAN
İKİNCİSİ TAKDİR-İ İLAHİ VUKU BULDUĞUNDA
İKİNCİSİNE YAPACAK BİŞİ YOK
İLİ İÇİN AMAN DİKKAT DERİM
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
benim kız arkdaşta kıskanıyor ama ayrılmagibi bişey olamaz kıskanma sebebi de motora daha fazla ilgi göstermemden dolayı bende artık dolanbaçlı cevaplarla yatıştırıyorum o makina felan diye
Şimdi biz kadınların günlerine saygı duyup, gereğini yapıyoruz. Konken partilerine ses çıkartmıyoruz... Motosikletle gezmek ve motosikletle ilgilenmek bana göre insanı boş işlerden uzak tutuyor. Yeni çevreler, yeni insanlar tanımayı sağlıyor, doğanın ve hayatın farkına varmayı sağlıyor... En sevdiğim an, Motorumla gezip eve geldikten sonra ayağımı yere koyup motordan indiğim andır. O zaman Binerken oluşabilecek kaza, kayma düşme olasılıklarını geride bırakmış ve keyifli bir gezinti yapmış olmanın, nefes almanın, yaşamanın keyfini anlamış olursunuz. Yaşamın ne kadar değerli bir şey olduğunun farkına varırsınız... Bunu anlayamayan insanla yaşam sürdürülemez. Bu nedenle eğer benim yaşamımı paylaştığım insan benim hobilrime saygı göstermeyecekse zaten ortada anlaşma diye bir şey yoktur. Nasıl ki bir köpeğe bile geçiş hakkı tanıyorsam her canlının dünyada yaşama hakkına saygı duymak lazım. Köpeğim tuvaletini yaparken bakmıyorum...Belki garip gelecek ama hayvanlarında utanma duygusu var...Eve geldiğimde kokumu alamayıp köpeğimin havlamasından utanıp masanın altına saklanmasına bile tanık oldum... İnsan ki düşünen ve düşüncelerini ifade etme yeteneğine sahip bir yaratıktır. O zaman karşısındaki insanın haklarına ve zevklerine saygılı olmak gerekir.
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
kadın milleti hep şikayet eder yok erkekler bizi anlamıyo yok romantik değiller yok şöyle yok böyle, ya hayatımız onları mutlu etmek üzerine kurulu, bi tutkumuz motor onuda onlar anlasın
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
motosiklet_özgürlük yanibir simge..bazı erkekler için de çapkın örüntüsü veren bir kavram bu sebeple bayanlar hep tedirgindir.evli olan eşler de zaman zaman grup buluşmalarda bu tedirginliği yaşar..cevabım NEDEN OLMASIN?
Vaay Çido ablamız da yazı yazarlarmış.. Amanda aman.. Sizleri görmek ne güzel Alemin hızlı motorcusu Çidocuk..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
valla öle bi tutku ki bazıları gerçekten onun büyüsüne kapılarak eşini kız. ark.ını ve bazı sorumluluklarını unutuyo insan önemli olan o çizgiyi koruyabilmek tabii bayanlar (çoğunluk) partnerinin motosiklet kullanmasını istemiyo nedenleri 1. sırada çok tehlikeli olması(onlara göre) 2.sırada ise onu başka ortamlara akıtabileceği
3.sırada ise kendi rahatı üşümesi rahatsız olması hatta(güneşlikteki ayna olmadığı için makyaj yapamaması olabiliyor :D düşünsenize motorun üstünde bir bayan makyaj yapıyo çok komik
işin gerçeği benim kız arkadaşımda hiç taraftar değil ama alıştırmaya çalışıyorum...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)